Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel 96-tums projektorduk

Andersson PRS 1.2 - 96"

  Art.nr: 165943
Portabel 96-tums projektorduk i 1:1-format. Utformad för att vara smidig att ta med sig och samtidigt robust nog för att tåla ett mobilt liv. Duken är enkel att fälla upp samt är utrustad med trebensstativ för stabilitet.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRS 1.2 är en portabel 96-tums projektorduk i 1:1-format. Utformad för att vara smidig att ta med sig och samtidigt robust nog för att tåla ett mobilt liv. Duken är enkel att fälla upp samt är utrustad med trebensstativ för stabilitet.

Andersson PRS 1.2 projektorduk passar pefekt för t.ex. säljaren som är på resande fot, på kontoret där man har flera olika konferensrum eller ställen där man inte kan ha en fast monterad projektorduk. Duken är helt enkelt det givna valet för de tillfällen där man kombinera projicering med mobilitet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(5 st)
  • 113-tum
  • 1:1-format
  • Justerbar arm ger exakt höjdjustering

1 590:-

Andersson Andersson PRS 1.2 - 96" Andersson PRS 1.2 är en portabel 96-tums projektorduk i 1:1-format. Utformad för att vara smidig att ta med sig och samtidigt robust nog för att tåla ett mobilt liv. Duken är enkel att fälla upp samt är utrustad med trebensstativ för stabilitet.Andersson PRS 1.2 projektorduk passar pefekt för t.ex. säljaren som är på resande fot, på kontoret där man har flera olika konferensrum eller ställen där man inte kan ha en fast monterad projektorduk. Duken är helt enkelt det givna valet för de tillfällen där man kombinera projicering med mobilitet. Projektorduk 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk