Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

90-tums motordriven projektorduk med fjärrkontroll

Andersson PRS 2.1 - 90"

  Art.nr: 165929
90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Ta kontroll över ned- och upprullning från soffan tack vare medföljande fjärrkontroll. Förberedd för både vägg- och takmontering.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson PRS 2.1 är en smidig 90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Tack vare den medföljande fjärrkontollen kan man kontrollera ned- och upprullning från distans, nu behöver man inte lämna soffan för att dra ner duken. Andersson PRS 2.1 är även förberedd med en fast monterad fjärrkontroll för den som önskar kontrollera duken på detta sätt.

Projektorduken är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.

Din nya 90-tums motordriva projektorduk är framtagen för att leverera bästa möjliga bildkvalitet oavsett vilken projektor man använder eller hur förutsättningarna ser ut i rummet där duken används. Samtidigt skall det vara smidigt att använda den och tack vare medföljande fjärrkontroll kan man stanna i soffan och ändå ha full kontroll.

Specifikationer:

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(2 st)
  • 90 tum
  • Motordriven projektorduk
  • Fjärrkontroll

3 449:-

Andersson Andersson PRS 2.1 - 90" Andersson PRS 2.1 är en smidig 90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Tack vare den medföljande fjärrkontollen kan man kontrollera ned- och upprullning från distans, nu behöver man inte lämna soffan för att dra ner duken. Andersson PRS 2.1 är även förberedd med en fast monterad fjärrkontroll för den som önskar kontrollera duken på detta sätt.Projektorduken är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.Din nya 90-tums motordriva projektorduk är framtagen för att leverera bästa möjliga bildkvalitet oavsett vilken projektor man använder eller hur förutsättningarna ser ut i rummet där duken används. Samtidigt skall det vara smidigt att använda den och tack vare medföljande fjärrkontroll kan man stanna i soffan och ändå ha full kontroll.Specifikationer: Projektorduk 2,7 3 1595 SEK 1595 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk