Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

En fantastisk motorduk med multifunktionellt styrsystem

Kingpin Screens CES180-16:9

  Art.nr: 108105
77-tums motordriven projektorduk med fjärrkontroll. Den motordrivna filmdukens aluminiumkassett är designad i mjuka former för att passa in i ett modernt hem. Duktyget i glasfiber (ger planare duk) kommer ut i fronten, 7 cm från vägg.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smart designad elektrisk skärm där duktyget kommer ut framtill på dukkassetten, tack vare detta skapas ett mellanrum på ca 7 cm mellan väggen och duken. Det betyder att du på ett enkelt sätt kan fästa Crown både ovanför tavlor och whiteboards. Det nya smarta upphängningssystemet gör att du kan hänga duken i tak eller på vägg.

Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack.

Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad. Alla Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade för 230V nätspänning (100-230 v/50-60 Hz).

Fjärrkontroll för smidig styrning


Den medskickade fjärrkontrollen är av RF-typ (Radio Frekvens) och klarar att sända upp till 20 meter inomhus. RF-signaler behöver inte optisk kontakt utan mottagaren kan vara dold bakom panel eller innertak.

Motorn är en tubmotor som sitter monterad i dukaxeln. Den maximala kontinuerliga driftstiden är fem minuter, därefter kan motorns automatiska överhettningsskydd aktiveras.

Duktyget är mattvit glasfiberväv som är behandlad med en PVC-yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0.

Dukens bildyta omges av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 60 cm. Denna duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.

Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar sitter i motorn som man kommer åt på kassettens högra undersida
Kingpin Screens Kingpin Screens CES180-16:9 Smart designad elektrisk skärm där duktyget kommer ut framtill på dukkassetten, tack vare detta skapas ett mellanrum på ca 7 cm mellan väggen och duken. Det betyder att du på ett enkelt sätt kan fästa Crown både ovanför tavlor och whiteboards. Det nya smarta upphängningssystemet gör att du kan hänga duken i tak eller på vägg.Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack.Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad. Alla Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade för 230V nätspänning (100-230 v/50-60 Hz). Fjärrkontroll för smidig styrningDen medskickade fjärrkontrollen är av RF-typ (Radio Frekvens) och klarar att sända upp till 20 meter inomhus. RF-signaler behöver inte optisk kontakt utan mottagaren kan vara dold bakom panel eller innertak.Motorn är en tubmotor som sitter monterad i dukaxeln. Den maximala kontinuerliga driftstiden är fem minuter, därefter kan motorns automatiska överhettningsskydd aktiveras.Duktyget är mattvit glasfiberväv som är behandlad med en PVC-yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0.Dukens bildyta omges av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 60 cm. Denna duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar sitter i motorn som man kommer åt på kassettens högra undersida Projektorduk 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk