Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

117" motorduk med multifunktionellt styrsystem

Kingpin Screens CES270-16:9

  Art.nr: 108111
  • 117 tum
  • Motordriven projektorduk
  • Fjärrkontroll
  • Duktyg i glasfiber
  • Aluminiumkassett

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kingpin Screens CES270-16:9 är en 117-tums motordriven projektorduk med fjärrkontroll. Den motordrivna filmdukens aluminiumkassett är designad i mjuka former för att passa in i ett modernt hem. Duktyget i glasfiber (ger planare duk) kommer ut i fronten, 7 cm från vägg.

Kan monteras framför tavlor

Det nya smarta upphängningssystemet gör att du kan hänga duken i tak eller på vägg. Smart designad där duktyget kommer ut framtill på dukkassetten. Tack vare detta skapas ett mellanrum på ca 7 cm mellan väggen och duken, vilket betyder att du på ett enkelt sätt kan fästa Crown både ovanför tavlor och whiteboards.

Duktyg

Duktyget är mattvit glasfiberväv som är behandlad med en PVC-yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0.

Dukens bildyta omges av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 20 cm. Denna duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.

Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar sitter i motorn som man kommer åt på kassettens högra undersida

Motoriserad aluminiumkassett

Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack. Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad. Alla Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade för 230V nätspänning (100-230 v/50-60 Hz).

Fjärrkontroll för smidig styrning

Den medskickade fjärrkontrollen är av RF-typ (Radio Frekvens) och klarar att sända upp till 20 meter inomhus. RF-signaler behöver inte optisk kontakt utan mottagaren kan vara dold bakom panel eller innertak.

Motorn är en tubmotor som sitter monterad i dukaxeln. Den maximala kontinuerliga driftstiden är fem minuter, därefter kan motorns automatiska överhettningsskydd aktiveras.

Vill du lära dig mer om hemmabiodukar?

Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Kingpin Screens Kingpin Screens CES270-16:9 CES270-16:9 Kingpin Screens CES270-16:9 är en 117-tums motordriven projektorduk med fjärrkontroll. Den motordrivna filmdukens aluminiumkassett är designad i mjuka former för att passa in i ett modernt hem. Duktyget i glasfiber (ger planare duk) kommer ut i fronten, 7 cm från vägg. Kan monteras framför tavlor Det nya smarta upphängningssystemet gör att du kan hänga duken i tak eller på vägg. Smart designad där duktyget kommer ut framtill på dukkassetten. Tack vare detta skapas ett mellanrum på ca 7 cm mellan väggen och duken, vilket betyder att du på ett enkelt sätt kan fästa Crown både ovanför tavlor och whiteboards. Duktyg Duktyget är mattvit glasfiberväv som är behandlad med en PVC-yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0.Dukens bildyta omges av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 20 cm. Denna duk har svart baksida för bästa svärta, kontrast och för att minska ljusgenomsläpp.Dukens ändlägen är justerbara. Justeringsskruvar sitter i motorn som man kommer åt på kassettens högra undersida Motoriserad aluminiumkassett Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack. Elsladden på dukarna är ca fem meter lång. Efter halva sladdens längd sitter kontrolldosan monterad. Alla Kingpin-dukar är CE-märkta och anpassade för 230V nätspänning (100-230 v/50-60 Hz). Fjärrkontroll för smidig styrning Den medskickade fjärrkontrollen är av RF-typ (Radio Frekvens) och klarar att sända upp till 20 meter inomhus. RF-signaler behöver inte optisk kontakt utan mottagaren kan vara dold bakom panel eller innertak.Motorn är en tubmotor som sitter monterad i dukaxeln. Den maximala kontinuerliga driftstiden är fem minuter, därefter kan motorns automatiska överhettningsskydd aktiveras. Vill du lära dig mer om hemmabiodukar? Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar. Projektorduk 4,2 5 5690 SEK 5690 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk