Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Enkel och robust manuell duk med snygg design

Kingpin Screens LMS210-16:9

  Art.nr: 124639
  • 90 tum
  • Upphängning på vägg eller i tak
  • Aluminiumkassett
  • Manuell

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kingpin LMS210-16:9 är en 90-tums enklare manuell hemmabioduk med en lite mindre kassett som är anpassad för såväl hemmabio som kontor eller skola. Denna duk är designad med mjuka former för att passa in i ett modernt hem eller konferensrum. Upphängning på vägg eller i tak gör den lättplacerad. En filmduk för dig som inte vill spara in på annat än pengar. 

Enkel och smidig upprullning

Duken är försedd med ett fjädersystem som drar in duken i kassetten. Fjädern är en traditionell snabbuppdragande. 

Duktyg och gainvärde

Duktyget är en mattvit polyesterväv med en PVC-behandlad yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0. 

Svarta kanter och blackdrop

På dukarna i LMS-serien (4:3-, 16:9- och 16:10-formaten) omges dukens bildyta av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 60 cm. Alla LITE dukar har svart baksida för bästa svärta och kontrast samt för att minska ljusgenomsläpp. 

Flexibel upphängning på vägg eller i taket

Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack. Duken monteras antingen på vägg eller i tak med de fästen som följer med. Monteringssystemet passar också till de flesta skensystem på marknaden.

Vill du lära dig mer om hemmabiodukar?

Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(3 st)

90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Ta kontroll över ned- och upprullning från soffan tack vare medföljande fjärrkontroll. Förberedd för både vägg- och takmontering.

1 595:-

Kingpin Screens Kingpin Screens LMS210-16:9 LMS210-16:9 Kingpin LMS210-16:9 är en 90-tums enklare manuell hemmabioduk med en lite mindre kassett som är anpassad för såväl hemmabio som kontor eller skola. Denna duk är designad med mjuka former för att passa in i ett modernt hem eller konferensrum. Upphängning på vägg eller i tak gör den lättplacerad. En filmduk för dig som inte vill spara in på annat än pengar.  Enkel och smidig upprullning Duken är försedd med ett fjädersystem som drar in duken i kassetten. Fjädern är en traditionell snabbuppdragande.  Duktyg och gainvärde Duktyget är en mattvit polyesterväv med en PVC-behandlad yta för goda bildegenskaper. Dukens gainvärde är 1.0.  Svarta kanter och blackdrop På dukarna i LMS-serien (4:3-, 16:9- och 16:10-formaten) omges dukens bildyta av 5 cm breda svarta kanter på bägge sidor och underkant. Ovanför bildytan finns en blackdrop på 60 cm. Alla LITE dukar har svart baksida för bästa svärta och kontrast samt för att minska ljusgenomsläpp.  Flexibel upphängning på vägg eller i taket Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är lackerad i vit pulverlack. Duken monteras antingen på vägg eller i tak med de fästen som följer med. Monteringssystemet passar också till de flesta skensystem på marknaden. Vill du lära dig mer om hemmabiodukar? Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar. Projektorduk 4,3 3 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk