Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

131-tums ramspänd projektorduk!

Kingpin Screens VFS300-16:9

  Art.nr: 118394
  • 131 tum
  • 16:9
  • Garanterat vågfri duk
  • Ramspänd duk för optimal bildåtergivning
  • Ram täckt med sammet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Speciellt framtagen ramspänd 131-tums duk för optimal bildåtergivning. Ramen är täckt med sammet som förhindrar eventuella störande ljusreflektioner. Duktyget har bra och naturliga färg- och ljusegenskaper. Denna duk rekommenderas för alla filmfantaster som är ute efter en garanterat vågfri duk.

Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är klädd i svart sammet. Sammeten gör att du inte får oönskade reflexer från projektorns lampa i ramen och höjer upplevelsen av filmen till nya nivåer.

Duktyget är mattvitt och av vinyltyg, framtaget för att ge bästa bild- och färgåtergivning. Dukväven är elastisk och spänns ut i ramen, på detta sätt slipper man vågor. Dukens gainvärde är 1,0.

Specifikationer VFS300-16:9
Storlek: 306,8x179,8x2,6 cm
Bildvisningsyta: 290x163,1 cm
Rambredd: 8,34 cm
Format: 16:9
Storlek i tum: 131 tum
Gain: 1,0

Vill du lära dig mer om hemmabiodukar?

Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Kingpin Screens Kingpin Screens VFS300-16:9 VFS300-16:9 Speciellt framtagen ramspänd 131-tums duk för optimal bildåtergivning. Ramen är täckt med sammet som förhindrar eventuella störande ljusreflektioner. Duktyget har bra och naturliga färg- och ljusegenskaper. Denna duk rekommenderas för alla filmfantaster som är ute efter en garanterat vågfri duk. Dukkassetten är tillverkad i aluminium och är klädd i svart sammet. Sammeten gör att du inte får oönskade reflexer från projektorns lampa i ramen och höjer upplevelsen av filmen till nya nivåer. Duktyget är mattvitt och av vinyltyg, framtaget för att ge bästa bild- och färgåtergivning. Dukväven är elastisk och spänns ut i ramen, på detta sätt slipper man vågor. Dukens gainvärde är 1,0. Specifikationer VFS300-16:9 Storlek: 306,8x179,8x2,6 cm Bildvisningsyta: 290x163,1 cm Rambredd: 8,34 cm Format: 16:9 Storlek i tum: 131 tum Gain: 1,0 Vill du lära dig mer om hemmabiodukar? Att skaffa sig en hemmabioanläggning med projektor och filmduk är riktigt roligt. Däremot finns det många små beslut att ta innan man sitter där i soffan och njuter av den lyxigt stora bilden. En del beslut är lätta medan andra är lite knepigare. Här kan du läsa vår guide som vi hoppas skall svara på de flesta frågor som kan dyka upp gällande filmdukar. Projektorduk 6790 SEK 6790 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Projektor
  3. Projektorduk