Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Diktafon med omedelbar inspelning vid uppstart

Olympus VN-541PC

  Art.nr: 246095
 • Aktiv brusreducering
 • Spela in över 1500 timmar
 • 4 GB internminne
 • Anslut till dator med USB
 • Drivs av 2 X AAA batterier

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Olympus VN-541PC är du aldrig långt ifrån att föreviga dina viktiga möten eller ögonblick du vill ta tillvara på. Du får lång inspelningstid som enkelt sorteras upp i kategoriserade mappar direkt i din enhet och du spelar upp ljudet direkt med minimalt med brus.

Spela in med klart ljud

Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning då den orangea LED-dioden är upptänd. Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även kategoriseras i på ett 4 GB internminne som rymmer över 1500 timmar inspelningar.

Spela in med klart ljud

Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även skall kategoriseras i på det 4 GB stora internminne som rymmer över 1500 timmars inspelningar.

Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning när den orange-färgade LED-dioden är upptänd.

Enkel anslutning

Anslut till din PC eller Mac i USB-kontakten med den medföljande kabeln och du enkelt över dina inspelningar till din dator. 

Titta även på

(2 st)
 • 1,25" LCD-display
 • Spelar in på microSD-kort
 • Stereoljud upp till 24-bit/96 kHz ljud

990:-

Titta även på

(2 st)
 • 1,25" LCD-display
 • Spelar in på microSD-kort
 • Stereoljud upp till 24-bit/96 kHz ljud

990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

246095 Olympus Olympus VN-541PC V405281BE000 Med Olympus VN-541PC är du aldrig långt ifrån att föreviga dina viktiga möten eller ögonblick du vill ta tillvara på. Du får lång inspelningstid som enkelt sorteras upp i kategoriserade mappar direkt i din enhet och du spelar upp ljudet direkt med minimalt med brus. Spela in med klart ljud Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning då den orangea LED-dioden är upptänd. Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även kategoriseras i på ett 4 GB internminne som rymmer över 1500 timmar inspelningar. Spela in med klart ljud Inbyggd, aktiv brusreducering tillåter dig att spela upp filer med minimalt med brus i ljudåtergivningen. Du spelar enkelt in ljud i dess bästa form genom att i förväg välja vilken kategori som inspelningarna även skall kategoriseras i på det 4 GB stora internminne som rymmer över 1500 timmars inspelningar. Du kan snabbt och direkt ur fickan påbörja inspelningen genom att skjuta inspelningsknappen till inspelningsläget. Med direkt uppstart behöver du inte missa något viktigt och du ser hela tiden en indikation att det pågår en inspelning när den orange-färgade LED-dioden är upptänd. Enkel anslutning Anslut till din PC eller Mac i USB-kontakten med den medföljande kabeln och du enkelt över dina inspelningar till din dator.  Diktafon 3 1 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Diktafon