Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Användarvänlig diktafon med lågpassfilter, perfekt för intervjuer

Olympus VN-733PC

  Art.nr: 200341
  • Inbyggt ställ
  • 4 GB flashminne
  • Brusreducering
  • Lågpassfilter
  • Problemfri laddning med nätdrift

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gjord för nybörjare. Lika perfekt för avancerade användare

Med två olika displaylägen, tycker även nybörjare att denna diktafon är lätt att använda. Det enkla läget visar bara viktig information med stora teckensnitt och begränsar menyalternativen till de funktioner som används mest, medan de avancerade användarna kan använda Normal-läget som ger alla tillgängliga menyfunktioner.

Utformad att fånga varje ton

En stor, heltäckande och lågbrusig mikrofon spelar in ljud från alla riktningar. Med mindre brus och mindre andningsljud är den här diktafonen perfekt för till exempel intervjuer.

Bekvämlighet och klarhet i varje inspelning

Ett inbyggt ställ på baksidan av diktafonen gör det ännu lättare att göra bordsinspelningar. Det bidrar till att minska ytbrus och håller inspelningarna tydliga och fri från störande ljud.

Optimerade inställningar för bästa resultat

Se till att din inspelning blir felfri genom att välja det scenval du vill spela ni i. Dikatfonen ställer sedan direkt in de optimala inspelningsparametrarna. Telefoninspelning och Duplicering kan användas i kombination med enkla tillbehör för perfekt resultat.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Olympus Olympus VN-733PC V405251BE000 Gjord för nybörjare. Lika perfekt för avancerade användareMed två olika displaylägen, tycker även nybörjare att denna diktafon är lätt att använda. Det enkla läget visar bara viktig information med stora teckensnitt och begränsar menyalternativen till de funktioner som används mest, medan de avancerade användarna kan använda Normal-läget som ger alla tillgängliga menyfunktioner.Utformad att fånga varje tonEn stor, heltäckande och lågbrusig mikrofon spelar in ljud från alla riktningar. Med mindre brus och mindre andningsljud är den här diktafonen perfekt för till exempel intervjuer.Bekvämlighet och klarhet i varje inspelningEtt inbyggt ställ på baksidan av diktafonen gör det ännu lättare att göra bordsinspelningar. Det bidrar till att minska ytbrus och håller inspelningarna tydliga och fri från störande ljud.Optimerade inställningar för bästa resultatSe till att din inspelning blir felfri genom att välja det scenval du vill spela ni i. Dikatfonen ställer sedan direkt in de optimala inspelningsparametrarna. Telefoninspelning och Duplicering kan användas i kombination med enkla tillbehör för perfekt resultat. Diktafon 3,8 4 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Diktafon