Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Kraftfull kompaktstereo med DVD-spelare, USB och Bluetooth

Andersson CTS 3.1

  Art.nr: 191408
  • 240W Uteffekt (2 x 120W)
  • HDMI-utgång och Full HD-uppskalning
  • USB- och AUX-ingång
  • Strömma musik trådlöst via Bluetooth
  • NFC-parning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson CTS 3.1 är ett snyggt designat och funktionsrikt mikrosystem med bl.a. inbyggd DVD-spelare, USB-ingång och Bluetooth. Kompaktstereon har stöd för ett flertal olika format för både ljud- och bilduppspelning inklusive bl.a. DVD, CD, CD-R, MP3, MP4 och MKV-filer. Bara koppla in högtalarna i huvudenheten samt koppla ihop ditt nya system med din TV eller projektor och du är redo att njuta av den senaste storfilmen eller din favoritartist.

Systemet är uppbyggt av en kompakt huvudenhet på 2x60 W RMS (240 W max) vilket ger gott om kraft för att låta bra även i ett lite större rum. Högtalarna som medföljer är uppbyggda av ett träkabinett med omgivande högblank svart finish som gör att de passar in i vilket modernt hem som helst.

OBS! Ett fel kan förekomma där språkinställningarna krånglar. På vissa enheter när du väljer svenskt språk blir språket istället norskt. För att få ett svenskt språk väljer du istället norska i menyn.

Perfekt bildupplevelse med HDMI

Tack vare din nya kompaktstereo är utrustad med HDMI-utgång och uppskalning till Full HD-upplösning kan du återuppleva alla dina favoritfilmer från DVD fast med ännu bättre kvalitet än tidigare.

För den som inte har HDMI-ingång kan man även ansluta Andersson CTS 3.1 till sin TV eller projektor via kompositvideoutgång.

Bluetooth för trådlös anslutning

Andersson CTS 3.1 är utrustad med Bluetoothfunktion vilket innebär att man kan ansluta sin smarta telefon, surfplatta eller annan enhet med Bluetooth och lyssna på musik från den, helt trådlöst. Kan det bli enklare att njuta av sin favoritmusik?

För enkelhetens skull har mikrosystemet även stöd för NFC-parning av telefonen eller surfplattan vilket innebär att man bara lägger sin NFC-kompatibla enhet på toppen av systemet så kopplas dessa ihop och man kan börja strömma musik.

USB-ingång och AUX-ljudingång

Även om man inte skulle ha sin musik lagrad på klassiska CD eller DVD-skivor är det inget problem. Andersson CTS 3.1 är nämligen utrustad med både analog ljudingång (2xRCA)på baksidan av huvudenheten för anslutning av bärbara- eller stationära ljudenheter samt USB-ingång, smidigt åtkomlig på fronten, för direkt uppspelning av digitalt lagrad musik (MP3 och WMA) på MP3-spelare och USB-minnen. Både enkelt och smidigt.

Gott om smarta anslutningsmöjligheter

Utöver tidigare nämnda anslutningar har man även tillgång till analog (2xRCA), koaxial- och optisk digital ljudutgång för utkoppling av ljudet till extern uppspelningsenhet.

På baksidan av huvudenheten har man dessutom tillgång till en andra USB-port för laddning av USB-enheter (5V / 1A), perfekt om man vill ladda upp sin portabla enheter medan man avnjuter en film.

Andersson Andersson CTS 3.1 Andersson CTS 3.1 är ett snyggt designat och funktionsrikt mikrosystem med bl.a. inbyggd DVD-spelare, USB-ingång och Bluetooth. Kompaktstereon har stöd för ett flertal olika format för både ljud- och bilduppspelning inklusive bl.a. DVD, CD, CD-R, MP3, MP4 och MKV-filer. Bara koppla in högtalarna i huvudenheten samt koppla ihop ditt nya system med din TV eller projektor och du är redo att njuta av den senaste storfilmen eller din favoritartist.Systemet är uppbyggt av en kompakt huvudenhet på 2x60 W RMS (240 W max) vilket ger gott om kraft för att låta bra även i ett lite större rum. Högtalarna som medföljer är uppbyggda av ett träkabinett med omgivande högblank svart finish som gör att de passar in i vilket modernt hem som helst. OBS! Ett fel kan förekomma där språkinställningarna krånglar. På vissa enheter när du väljer svenskt språk blir språket istället norskt. För att få ett svenskt språk väljer du istället norska i menyn. Perfekt bildupplevelse med HDMITack vare din nya kompaktstereo är utrustad med HDMI-utgång och uppskalning till Full HD-upplösning kan du återuppleva alla dina favoritfilmer från DVD fast med ännu bättre kvalitet än tidigare.För den som inte har HDMI-ingång kan man även ansluta Andersson CTS 3.1 till sin TV eller projektor via kompositvideoutgång. Bluetooth för trådlös anslutning Andersson CTS 3.1 är utrustad med Bluetoothfunktion vilket innebär att man kan ansluta sin smarta telefon, surfplatta eller annan enhet med Bluetooth och lyssna på musik från den, helt trådlöst. Kan det bli enklare att njuta av sin favoritmusik?För enkelhetens skull har mikrosystemet även stöd för NFC-parning av telefonen eller surfplattan vilket innebär att man bara lägger sin NFC-kompatibla enhet på toppen av systemet så kopplas dessa ihop och man kan börja strömma musik.USB-ingång och AUX-ljudingångÄven om man inte skulle ha sin musik lagrad på klassiska CD eller DVD-skivor är det inget problem. Andersson CTS 3.1 är nämligen utrustad med både analog ljudingång (2xRCA)på baksidan av huvudenheten för anslutning av bärbara- eller stationära ljudenheter samt USB-ingång, smidigt åtkomlig på fronten, för direkt uppspelning av digitalt lagrad musik (MP3 och WMA) på MP3-spelare och USB-minnen. Både enkelt och smidigt.Gott om smarta anslutningsmöjligheterUtöver tidigare nämnda anslutningar har man även tillgång till analog (2xRCA), koaxial- och optisk digital ljudutgång för utkoppling av ljudet till extern uppspelningsenhet.På baksidan av huvudenheten har man dessutom tillgång till en andra USB-port för laddning av USB-enheter (5V / 1A), perfekt om man vill ladda upp sin portabla enheter medan man avnjuter en film. Kompaktstereo 3,5 18 1790 SEK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Kompaktstereo