Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig kompaktstereo med högupplöst ljud

Panasonic SC-PMX90EG - Silver

  Art.nr: 1007580
 • Klar och dynamisk ljudåtergivning
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • Elegant och kompakt design
 • Optisk ingång för anslutning till TV
 • AUX-IN Auto Play

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic SC-PMX90EG är en kraftfull kompaktstereo som kombinerar en diskret och elegant design med äkta högupplöst ljudkvalitet från en rad olika ljudkällor. Använd stereon för att strömma musik trådlöst från din smartphone via Bluetooth, anslut en enhet till AUX-ingången eller anslut din TV med en optisk kabel och njut av ett mäktigt ljud av högupplösta ljudformat.

Elegant och kompakt design

Kompaktstereons frontpanel, ovansida och volymratt är tillverkade i aluminium vilket ger ett stilrent och elegant utseende som passar in oavsett inredning. Högtalarlådorna är tillverkad i trä av hög kvalitet.

Klar och dynamisk ljudåtergivning

SC-PMX90EG kombinerar en 3-vägsdesign med en domediskant av siden som kan återge frekvenser upp till 50kHz vilket gör att du kan ta del av ett vackert och dynamiskt ljud som är perfekt anpassat gör högupplösta ljudformat.

Med förstärkartekniken LincsD-amp kommer du så nära den ursprungliga ljudupplevelsen som är möjligt och den senaste versionen korrigerar för alla typer av problem exempelvis störningar från nätdelen. 

Mångsidig kompaktstereo med högupplöst ljud

Dessutom är stereon utrustad med en unik USB/DAC-omvandlare som levererar alla detaljer samt drar full nytta av dagens högupplösta ljudformat såsom DSD, FLAC, WAV och AIFF.

Anslut stereon till din TV

SC-PMX90EG är utrustad med optisk ingång som du kan använda för att ansluta din TV till stereon och njuta av en utökad och fantastisk ljudupplevelse som matchar bilderna på skärmen.

AUX-ingång med Auto Play

Använd stereons AUX-ingång för att enkelt spela upp underhållning från dina ljud- och streamingkällor. SC-PMX90EG känner igen signalen från din enhet även om du stängt av stereon vilket gör att den startar automatiskt när du spelar upp musik från din anslutna enhet.

Mångsidig kompaktstereo med högupplöst ljud

Strömma musik trådlöst via Bluetooth

Med Bluetooth kan du trådlöst ansluta dina Bluetooth-kompatibla enheter som exempelvis din smartphone eller surfplatta. Kompaktstereon är utrustad med Bluetooth Re-Master som kompenserar för ljudsignaler som går förlorade vid komprimeringen när du strömmar via Bluetoooth. Det gör att du får tillbaka det högkvalitativa ljudet från den anslutna ljudkällan.

Titta även på

(0 st)
 • Uteffekt på 150 Watt RMS
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

4 049:-

Titta även på

(0 st)
 • Uteffekt på 150 Watt RMS
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • CD, USB, AUX

4 049:-

Panasonic Panasonic SC-PMX90EG - Silver SC-PMX90EG-S Panasonic SC-PMX90EG är en kraftfull kompaktstereo som kombinerar en diskret och elegant design med äkta högupplöst ljudkvalitet från en rad olika ljudkällor. Använd stereon för att strömma musik trådlöst från din smartphone via Bluetooth, anslut en enhet till AUX-ingången eller anslut din TV med en optisk kabel och njut av ett mäktigt ljud av högupplösta ljudformat. Elegant och kompakt design Kompaktstereons frontpanel, ovansida och volymratt är tillverkade i aluminium vilket ger ett stilrent och elegant utseende som passar in oavsett inredning. Högtalarlådorna är tillverkad i trä av hög kvalitet. Klar och dynamisk ljudåtergivning SC-PMX90EG kombinerar en 3-vägsdesign med en domediskant av siden som kan återge frekvenser upp till 50kHz vilket gör att du kan ta del av ett vackert och dynamiskt ljud som är perfekt anpassat gör högupplösta ljudformat. Med förstärkartekniken LincsD-amp kommer du så nära den ursprungliga ljudupplevelsen som är möjligt och den senaste versionen korrigerar för alla typer av problem exempelvis störningar från nätdelen.  Dessutom är stereon utrustad med en unik USB/DAC-omvandlare som levererar alla detaljer samt drar full nytta av dagens högupplösta ljudformat såsom DSD, FLAC, WAV och AIFF. Anslut stereon till din TV SC-PMX90EG är utrustad med optisk ingång som du kan använda för att ansluta din TV till stereon och njuta av en utökad och fantastisk ljudupplevelse som matchar bilderna på skärmen. AUX-ingång med Auto Play Använd stereons AUX-ingång för att enkelt spela upp underhållning från dina ljud- och streamingkällor. SC-PMX90EG känner igen signalen från din enhet även om du stängt av stereon vilket gör att den startar automatiskt när du spelar upp musik från din anslutna enhet. Strömma musik trådlöst via Bluetooth Med Bluetooth kan du trådlöst ansluta dina Bluetooth-kompatibla enheter som exempelvis din smartphone eller surfplatta. Kompaktstereon är utrustad med Bluetooth Re-Master som kompenserar för ljudsignaler som går förlorade vid komprimeringen när du strömmar via Bluetoooth. Det gör att du får tillbaka det högkvalitativa ljudet från den anslutna ljudkällan. Kompaktstereo 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. Radio & Stereo
 3. Kompaktstereo