Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompaktstereo med radio!

Philips MCM233/12

  Art.nr: 128201
  • Kompaktstereo
  • Spelar CD
  • FM-radio
  • Fjärrkontroll

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

MCM233/12 är en kompaktstereo med ett klart och kraftfullt ljud, elegant design samt smarta funktioner.

Kompaktstereon kan enkelt monteras på väggen och med dess slimmade, eleganta design passar den in överallt. Den är utrustad med en USB-ingång samt en MP3-Link för en enkel anslutning av MP3-spelare, USB-minnen och andra externa enheter som du sedan kan spela upp musik ifrån. MCM233/12 har även RDS-radio med 20 förinställda kanaler för ytterligare uppspelningsmöjligheter.

Njut av musiken från en CD eller koppla in din MP3-spelare och spela upp din favoritmusik. Med funktioner som Digital Sound Control och Dynamic Bass Boost kan man förbättra och anpassa ljudet, och med bekväma anpassningar som hörlursuttag, fjärrkontroll samt självöppnande CD-lucka är det bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av musiken.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

128201 Philips Philips MCM233/12 MCM233/12 MCM233/12 är en kompaktstereo med ett klart och kraftfullt ljud, elegant design samt smarta funktioner. Kompaktstereon kan enkelt monteras på väggen och med dess slimmade, eleganta design passar den in överallt. Den är utrustad med en USB-ingång samt en MP3-Link för en enkel anslutning av MP3-spelare, USB-minnen och andra externa enheter som du sedan kan spela upp musik ifrån. MCM233/12 har även RDS-radio med 20 förinställda kanaler för ytterligare uppspelningsmöjligheter. Njut av musiken från en CD eller koppla in din MP3-spelare och spela upp din favoritmusik. Med funktioner som Digital Sound Control och Dynamic Bass Boost kan man förbättra och anpassa ljudet, och med bekväma anpassningar som hörlursuttag, fjärrkontroll samt självöppnande CD-lucka är det bara att luta sig tillbaka i soffan och njuta av musiken. Kompaktstereo 4,2 16 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. Radio & Stereo
  3. Kompaktstereo