Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

2 par Dual Play-glasögon för LG Cinema 3D-TV

LG AG-F310DP

  Art.nr: 170918
2 par passiva Dual Play-glasögon som låter varje spelare se sin egen del av en split-screen på hela TV:ns bildyta. Dual Play finns tillgängligt på LG 3D-TV som använder Cinema 3D-tekniken.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med LG:s AG-F310DP passiva glasögon och Dual Play-funktionaliteten i 3D-TV som utnyttjar Cinema 3D-tekniken kan man ta sin spelupplevelse till en helt ny nivå.

Istället för att som tidigare köra split-screen med små skärmar och hela tiden se även din motståndare får man istället bara sitt eget spelläge, på hela bildskärmens yta. Detta tack vare att de två paren glasögon har glas med samma polarisation (vänster/vänster respektive höger/höger) istället för ett av varje. Eftersom man bara ser sin egen skärm får man den fulla spelupplevelsen på hela bildskärmen i 2D-format istället för att dela skärmen med sin vän.

LG LG AG-F310DP AG-F310DP Med LG:s AG-F310DP passiva glasögon och Dual Play-funktionaliteten i 3D-TV som utnyttjar Cinema 3D-tekniken kan man ta sin spelupplevelse till en helt ny nivå. Istället för att som tidigare köra split-screen med små skärmar och hela tiden se även din motståndare får man istället bara sitt eget spelläge, på hela bildskärmens yta. Detta tack vare att de två paren glasögon har glas med samma polarisation (vänster/vänster respektive höger/höger) istället för ett av varje. Eftersom man bara ser sin egen skärm får man den fulla spelupplevelsen på hela bildskärmen i 2D-format istället för att dela skärmen med sin vän. 3D-glasögon 3 2 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. 3D-glasögon