Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med LG Magic Remote kan du styra allt på TV:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Magic Remote gör att du spenderar mindre tid med att navigera i menyer och istället kan njuta av din underhållning. Få snabbt och enkelt kontroll över hemmets underhållning på ett bekvämt och innovativt sätt. 

Kompatibla TV-modeller ur 2017 års serie med webOS 3.5:

OLED modellerna B7 och C7 men även LG:s UJ- och SJ-serie

Denna fjärrkontroll är ej kompatibel med LG:s TV-modeller från 2016, till dessa är det istället LG AN-MR650 som fungerar.

Titta även på

(1 st)
  • För din TV och digitalbox
  • Rörelse- och röstkontroll
  • Peka, klicka och dra

499:-

Titta även på

(1 st)
  • För din TV och digitalbox
  • Rörelse- och röstkontroll
  • Peka, klicka och dra

499:-

LG LG AN-MR650A - 2017 AN-MR650A Med LG Magic Remote kan du styra allt på TV:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Magic Remote gör att du spenderar mindre tid med att navigera i menyer och istället kan njuta av din underhållning. Få snabbt och enkelt kontroll över hemmets underhållning på ett bekvämt och innovativt sätt.  Kompatibla TV-modeller ur 2017 års serie med webOS 3.5: OLED modellerna B7 och C7 men även LG:s UJ- och SJ-serie Denna fjärrkontroll är ej kompatibel med LG:s TV-modeller från 2016, till dessa är det istället LG AN-MR650 som fungerar. Fjärrkontroll 5 2 99 SEK 99 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Fjärrkontroll