Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson BTA 2.0 är en mångsidig liten batteridriven Bluetooth-mottagare med 6 timmar batteritid, mikrofon samt svarsknapp och där ett par enklare hörlurar medföljer så du direkt kan använda allt som ett trådlöst headset till exempelvis din smartphone. Möjligheterna stannar inte där då du enkelt kan koppla ur hörlurarna och ansluta valfri 3,5 mm AUX-kabel för att få möjlighet att strömma musik trådlöst även till andra enheter.

Sammankoppla många olika enheter

Genom att ansluta en AUX-kabel till BTA 2.0 kan du göra alla enheter som har denna ingång till en modernare mottagare om den saknar Bluetooth för smidig uppspelning av din favoritunderhållning. 

6 timmar batteritid räcker för de flesta behov men om du utöver till dina hörlurar vill ha en mer fast installation kan du självklart ha den medföljande USB/micro-USB-laddkabeln konstant ansluten till valfri 12V eller 220V strömkälla.

Du kan använda den i exempelvis bilen, hembioreceivern, köksradion eller varför inte dina favorithörlurar som kanske har en kabel som du vill göra mer trådlösa.

Parkoppla högtalare trådlöst till Google Home

Om du har en eller flera Google Home Mini och vill få kraftfullare ljud kan du sammankoppla dem med denna mottagare som du ansluter till valfritt system eller högtalare som har en 3,5 mm AUX-ingång. Du kommunicerar fortfarande då med din Google Home och får respons där men all underhållning spelas upp i din andra anslutna högtalare med säkerligen kraftfullare ljud.

Egenskaper

  • Batteritid upp till 6 timmar trådlöst alternativt konstant strömdrift
  • Batterikapacitet 110 mAh
  • Bluetooth-version 4.2 med upp till 10 meter räckvidd
  • Mått: 59x14x15 mm
  • Vikt: 9 gram
  • Medföljer i förpackningen: Bluetooth-adapter, in-ear-hörlurar, USB-laddkabel, bruksanvisning.
Andersson Andersson BTA 2.0 Andersson BTA 2.0 är en mångsidig liten batteridriven Bluetooth-mottagare med 6 timmar batteritid, mikrofon samt svarsknapp och där ett par enklare hörlurar medföljer så du direkt kan använda allt som ett trådlöst headset till exempelvis din smartphone. Möjligheterna stannar inte där då du enkelt kan koppla ur hörlurarna och ansluta valfri 3,5 mm AUX-kabel för att få möjlighet att strömma musik trådlöst även till andra enheter. Sammankoppla många olika enheter Genom att ansluta en AUX-kabel till BTA 2.0 kan du göra alla enheter som har denna ingång till en modernare mottagare om den saknar Bluetooth för smidig uppspelning av din favoritunderhållning.  6 timmar batteritid räcker för de flesta behov men om du utöver till dina hörlurar vill ha en mer fast installation kan du självklart ha den medföljande USB/micro-USB-laddkabeln konstant ansluten till valfri 12V eller 220V strömkälla. Du kan använda den i exempelvis bilen, hembioreceivern, köksradion eller varför inte dina favorithörlurar som kanske har en kabel som du vill göra mer trådlösa. Parkoppla högtalare trådlöst till Google Home Om du har en eller flera Google Home Mini och vill få kraftfullare ljud kan du sammankoppla dem med denna mottagare som du ansluter till valfritt system eller högtalare som har en 3,5 mm AUX-ingång. Du kommunicerar fortfarande då med din Google Home och får respons där men all underhållning spelas upp i din andra anslutna högtalare med säkerligen kraftfullare ljud. Egenskaper Batteritid upp till 6 timmar trådlöst alternativt konstant strömdriftBatterikapacitet 110 mAhBluetooth-version 4.2 med upp till 10 meter räckviddMått: 59x14x15 mmVikt: 9 gramMedföljer i förpackningen: Bluetooth-adapter, in-ear-hörlurar, USB-laddkabel, bruksanvisning. Trådlös överföring 4 12 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Trådlös överföring