Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Allt-i-ett-rengöring för alla slags skärmar

DMTECH Screen Cleaner

  Art.nr: 181882
 • Spray och fibersvamp
 • Avlägsnar damm, fingeravtryck och annat smuts
 • Perfekt för surfplattor, TV- och datorskärmar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

DMTECH Screen Cleaner

Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen!

Allt-i-ett-lösning

DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen.

Genomtänkt konstruktion

Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen.

DMTECH Screen Cleaner
 • Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiber
 • Vattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och alkohol
 • Passar för CRT, LCD, LED, TFT, plasma, glas- och plastskärmar
 • Flaskan rymmer 20 ml
 • Löstagbar och vändbar fibersvamp
 • Plastskydd för fibersvampen

Titta även på

(25 st)
 • För t.ex TV, monitorer, laptops, mobiltelefoner mm
 • Rengöringsspray 200 ml
 • Mikrofiberduk och anti-statisk borste

49:-

DMTECH DMTECH Screen Cleaner HN4111 DMTECH Screen Cleaner Damm som flyger omkring och fastnar på datorskärmen, barn som lämnar fingeravtryck på TV'n eller smuts som hamnat på surfplattan ger ingen fin skärm eller bra bild. Denna effektiva Screen Cleaner från DMTech är lösningen på alla de problemen! Allt-i-ett-lösning DMTech Screen Cleaner är en allt-i-ett-lösning med både effektivt rengöringsmedel och en mikrofibersvamp som rengör alla typer av skärmar, stora som små. Det är bara att spraya över skärmen och sedan torka rent med svampen. Genomtänkt konstruktion Sprayflaskan är fixerad i hållaren vilket gör att även fibersvampen sitter där den ska. Detta förhindrar att du av misstag råka repa skärmen/displayen med hållaren. Fibersvampen är löstagbar och vändbar. För mindre skärmar, till exempel mobiltelefoner och GPS'er, rekommenderas att spraya på svampen istället för direkt på skärmen. Anti-statisk effekt och ingen risk för repor tack vare microfiberVattenbaserad rengöringsvätska utan gifter och alkoholPassar för CRT, LCD, LED, TFT, plasma, glas- och plastskärmarFlaskan rymmer 20 mlLöstagbar och vändbar fibersvampPlastskydd för fibersvampen TV rengöring 4,1 13 29 SEK 29 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV tillbehör
 3. TV rengöring