Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Universalt väggfäste för platt-TV. Lämpligt för skärmar 26" och större med max vikt 40 kg och VESA-standard upp till 400x400 mm.

Väggfästet är fast och enkelt att montera. Tillbehör för installation och montering följer med i kartongen så att du enkelt får upp din TV på väggen. Tack vare högkvalitativa komponenter och starkt material hänger din TV tryggt på väggen.

Du kan behöva komplettera med extra skruvar om du vill använda detta väggfäste tillsammans med en Samsung TV.

Andersson Andersson FDW 2.0 PSW532SF Universalt väggfäste för platt-TV. Lämpligt för skärmar 26" och större med max vikt 40 kg och VESA-standard upp till 400x400 mm. Väggfästet är fast och enkelt att montera. Tillbehör för installation och montering följer med i kartongen så att du enkelt får upp din TV på väggen. Tack vare högkvalitativa komponenter och starkt material hänger din TV tryggt på väggen. Du kan behöva komplettera med extra skruvar om du vill använda detta väggfäste tillsammans med en Samsung TV. Väggfäste 4,1 9 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV-tillbehör
  3. Väggfäste