Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Smidig 24" HD-TV med inbyggd DVD-spelare

Andersson LED24522HD DVD

  Art.nr: 246181
  • 3 års garanti och pixelgaranti
  • Inspelningsfunktion med PVR
  • Kan drivas via 12 V
  • Spela upp film, bilder och musik från skiva

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Andersson LED24522HDS får du en smidig 24-tums TV med integrerad DVD-spelare. Inuti ett hölje i högblankt svart ytskikt finns även en skarp bildpanel i HD-upplösning och många anslutningsmöjligheter. 

Utökad garanti och pixelgaranti i tre år

Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde som gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm.

Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer

Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator på skärmen. 

Integrerad skivspelare direkt i din TV

DVD-spelaren skall inte underskattas då den kan vara avgörande för underhållningen om det inte finns Wi-Fi på sommarstället, i husvagnen eller i hemmet för den delen. Du använder vanliga skivor med valfritt innehåll som DVD-skivor med film, CD- eller MP3-skivor med musik eller skivor med foton du själv vill se eller dela med dig av.

TV perfekt för exempelvis husvagnen

LED24522HDS har dessutom stöd för drift via 12 V (12V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230V->12V medföljer) vilket gör att den kan går att använda lika bra i köket, sovrummet, barnens rum eller varför inte ta med den i husvagnen/husbilen.

Titta även på

(3 st)
  • Stämningsfull, tvåsidig Ambilight
  • Pixel Plus HD för optimal bildkvalitet
  • Android Smart TV med Cloud Gaming

3 890:-

Andersson Andersson LED24522HD DVD Med Andersson LED24522HDS får du en smidig 24-tums TV med integrerad DVD-spelare. Inuti ett hölje i högblankt svart ytskikt finns även en skarp bildpanel i HD-upplösning och många anslutningsmöjligheter.  Utökad garanti och pixelgaranti i tre år Utöver en bra TV med bra bild kan du känna dig extra trygg med utökade garantier. Du får tre års garanti på din TV, men även 100% pixelgaranti i tre år som ger dig ett extra mervärde som gäller från eventuella första defekta pixeln på din bildskärm. Inbyggd mediaspelare för inspelning och uppspelning egna filer Använder du programkort i din TV kan du ta del av PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll från din dator på skärmen.  Integrerad skivspelare direkt i din TV DVD-spelaren skall inte underskattas då den kan vara avgörande för underhållningen om det inte finns Wi-Fi på sommarstället, i husvagnen eller i hemmet för den delen. Du använder vanliga skivor med valfritt innehåll som DVD-skivor med film, CD- eller MP3-skivor med musik eller skivor med foton du själv vill se eller dela med dig av. TV perfekt för exempelvis husvagnen LED24522HDS har dessutom stöd för drift via 12 V (12V-kabel säljs som tillbehör, nätadapter 230V->12V medföljer) vilket gör att den kan går att använda lika bra i köket, sovrummet, barnens rum eller varför inte ta med den i husvagnen/husbilen. 20 - 27 tum 5 1 1990 SEK 1990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 20 - 27 tum