Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

43" Smart TV med stor bildyta

Andersson LED43511FHD PVR

  Art.nr: 231357
  • Full HD (1920 x 1080)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Pausa, spola och spela in TV-program
  • Kan hängas på väggen

Abonnemang

3 490:-

Delbetala från 291:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson LED43511FHD PVR är en slimmad 43" Smart TV som bjuder på teknik och finesser som gör det enkelt för hela familjen att ta del av underhållningen. Titta på din favoritserie på Netflix, hitta virala videos på YouTube och håll dig uppdaterad med familj och vänner på Facebook. Allt styrs med den medföljande fjärrkontrollen.

Bättre bild med Full HD

Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler.

Underhållning för hela familjen

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Full kontroll över TV-tablån

​Tack vare PVR-funktionen (digital-TV-inspelningsfunktionen) kan du både pausa live-TV, vilket gör att man kan gå och fylla på med snacks eller dricka medan TV:n fortsätter spela in TV-programmet, samt göra programmerade inspelningar av dina favoritprogram. Allt man behöver göra för att ta kontroll över ditt TV-tittande är att ansluta en kompatibel USB-enhet till en av portarna på sidan av TV:n.

Musik och film direkt från USB

Utrustad med en USB-ingång på sidan av TV:n. Förutom för digital-TV-inspelning kan de även användas till att spela upp foto, musik och film från USB-enheter. TV:n har stöd för en mängd format för både bilder (JPEG, BMP, PNG), musik (bl.a. MP3, WMA och WAV) samt filmer (bl.a. AVI/Xvid, MPEG4, MKV, VOB, WMV).

Titta även på

(9 st)
  • Smart-TV anpassad för hela familjen
  • Levande färger med HDR Pro
  • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta

4 990:-

Andersson Andersson LED43511FHD PVR LED43511FHD PVR Andersson LED43511FHD PVR är en slimmad 43" Smart TV som bjuder på teknik och finesser som gör det enkelt för hela familjen att ta del av underhållningen. Titta på din favoritserie på Netflix, hitta virala videos på YouTube och håll dig uppdaterad med familj och vänner på Facebook. Allt styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Bättre bild med Full HD Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler. Underhållning för hela familjen Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Full kontroll över TV-tablån ​Tack vare PVR-funktionen (digital-TV-inspelningsfunktionen) kan du både pausa live-TV, vilket gör att man kan gå och fylla på med snacks eller dricka medan TV:n fortsätter spela in TV-programmet, samt göra programmerade inspelningar av dina favoritprogram. Allt man behöver göra för att ta kontroll över ditt TV-tittande är att ansluta en kompatibel USB-enhet till en av portarna på sidan av TV:n. Musik och film direkt från USB Utrustad med en USB-ingång på sidan av TV:n. Förutom för digital-TV-inspelning kan de även användas till att spela upp foto, musik och film från USB-enheter. TV:n har stöd för en mängd format för både bilder (JPEG, BMP, PNG), musik (bl.a. MP3, WMA och WAV) samt filmer (bl.a. AVI/Xvid, MPEG4, MKV, VOB, WMV). 39 - 43 tum 4,5 14 3490 SEK 3490 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum