Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

43" Smart TV med Netflix och YouTube

LG 43LH570V

  Art.nr: 230465
  • Full HD (1920 x 1080)
  • Smart TV med bl.a. Netflix
  • Clear Voice för tydligare dialoger
  • USB-ingång för mediauppspelning

Abonnemang

3 990:-

Delbetala från 332:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 43LH570V är en 43" LED TV fylld med underhållning. Med Smart TV får du tillgång till bland annat Facebook, Netflix och YouTube. Tillsammans med Full HD-upplösning och Triple XD Engine får du en bild med levande kulör, kontrast och klarhet.

TV fylld med underhållning

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Bättre bild med Full HD

Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler.

Tillsammans med Triple XD Engine, en bildmotor från LG, får du kulör, kontrast och klarhet av högsta klass för att ge bästa möjliga bildkvalitet och prestanda.

Tydligare dialog med Clear Voice

Clear Voice skiljer ut röster från bakgrundsljudet så att du hör tydligare vad som sägs i filmer, serier eller TV-sändningar. Tekniken fungerar oavsett vilken källa du spelar upp innehåll ifrån.

Spela upp media från USB

Det är enkelt att spela upp media som filmer och bilder direkt i din TV. Allt du behöver är en USB-sticka fylld med vad du önskar se. Perfekt om du vill slippa krångla med externa mediaspelare.

Enkel anslutning till ditt nätverk

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(9 st)
  • Smart-TV anpassad för hela familjen
  • Levande färger med HDR Pro
  • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta

4 990:-

LG LG 43LH570V 43LH570V LG 43LH570V är en 43" LED TV fylld med underhållning. Med Smart TV får du tillgång till bland annat Facebook, Netflix och YouTube. Tillsammans med Full HD-upplösning och Triple XD Engine får du en bild med levande kulör, kontrast och klarhet. TV fylld med underhållning Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Bättre bild med Full HD Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler. Tillsammans med Triple XD Engine, en bildmotor från LG, får du kulör, kontrast och klarhet av högsta klass för att ge bästa möjliga bildkvalitet och prestanda. Tydligare dialog med Clear Voice Clear Voice skiljer ut röster från bakgrundsljudet så att du hör tydligare vad som sägs i filmer, serier eller TV-sändningar. Tekniken fungerar oavsett vilken källa du spelar upp innehåll ifrån. Spela upp media från USB Det är enkelt att spela upp media som filmer och bilder direkt i din TV. Allt du behöver är en USB-sticka fylld med vad du önskar se. Perfekt om du vill slippa krångla med externa mediaspelare. Enkel anslutning till ditt nätverk Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet. 39 - 43 tum 5 1 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum