Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

43" Smart TV med knivskarp Ultra HD-upplösning

LG 43UH664V

  Art.nr: 230467
  • Levande färger med HDR Pro
  • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta
  • Smart TV anpassad för hela familjen
  • Local Dimming för grymt bilddjup

Abonnemang

4 990:-

Delbetala från 416:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 43UH664V är en 43" TV med Ultra HD-upplösning. Fylld med tekniker och bekvämligheter som gör ditt TV-tittande bättre, roligare och enklare. Med webOS 3.0 får du ett intuitivt Smart TV-gränssnitt som alla i familjen förstår sig på. Smart TV ger dig direktåtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att du behöver krångla med andra enheter. 

TV:n är också fullproppad med spännande teknik som gör din bild bättre i alla lägen. Oavsett om du kollar på film, serie eller en vanlig TV-sändning arbetar flera tekniker i realtid för att säkerställa den bästa möjliga bilden. Bättre svärta, levande färger och en detaljrik bild gör TV-upplevelsen komplett.

Smart TV är roligare TV

Med LG webOS 3.0 får du enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. webOS 3.0 är skräddarsydd för att ge dig en bättre TV-upplevelse utan att du ska behöva anstränga dig. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluta tillbehör utan massa krångel.

Levande färger med HDR Pro

HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 43" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild.

Local Dimming

Local Dimming är en välkänd teknik som är ett måste för dig som vill ha ut det där lilla extra från din TV. Tekniken delar upp TV-skärmen i flera olika block för att anpassa ljuset. Eftersom ljuset styrs separat för olika block så kan det tydligt och klart återge perfekt bild i varje område av skärmen. På så vis får tittaren njuta av en djupare färger och ännu skarpare bilder.

Enastående kontrast

ULTRA Luminance är en teknik som skickar kvardröjande ström från alla mörka partier till ljusare områden på TV-skärmen. Detta skärper kontrasten och hjälper till att återge en äkta svärta eftersom gränsen mellan mörka och ljusa partier blir mer markanta.

Surroundljud utan krångel

Inbyggda högtalare i 43UH664V är försedda med Ultra Surround. Det  förvandlar vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare för att maxa 4K-upplevelsen genom att kombinera den med med ett levande ljud.

Kom igång med din nya LG TV

Titta på filmen nedan för en kort introduktion till UH664V. Få tips hur du säkert packar upp den ur kartongen, se hur du kommer igång när du kopplat in din nya TV och lär dig mer om fördelarna med tekniken.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(8 st)
  • Levande färger med HDR Pro
  • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta
  • Smart TV anpassad för hela familjen

5 990:-

LG LG 43UH664V 43UH664V LG 43UH664V är en 43" TV med Ultra HD-upplösning. Fylld med tekniker och bekvämligheter som gör ditt TV-tittande bättre, roligare och enklare. Med webOS 3.0 får du ett intuitivt Smart TV-gränssnitt som alla i familjen förstår sig på. Smart TV ger dig direktåtkomst till populära applikationer som Netflix, Viaplay och Facebook utan att du behöver krångla med andra enheter.  TV:n är också fullproppad med spännande teknik som gör din bild bättre i alla lägen. Oavsett om du kollar på film, serie eller en vanlig TV-sändning arbetar flera tekniker i realtid för att säkerställa den bästa möjliga bilden. Bättre svärta, levande färger och en detaljrik bild gör TV-upplevelsen komplett. Smart TV är roligare TV Med LG webOS 3.0 får du enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. webOS 3.0 är skräddarsydd för att ge dig en bättre TV-upplevelse utan att du ska behöva anstränga dig. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluta tillbehör utan massa krångel. Levande färger med HDR Pro HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 43" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild. Local Dimming Local Dimming är en välkänd teknik som är ett måste för dig som vill ha ut det där lilla extra från din TV. Tekniken delar upp TV-skärmen i flera olika block för att anpassa ljuset. Eftersom ljuset styrs separat för olika block så kan det tydligt och klart återge perfekt bild i varje område av skärmen. På så vis får tittaren njuta av en djupare färger och ännu skarpare bilder. Enastående kontrast ULTRA Luminance är en teknik som skickar kvardröjande ström från alla mörka partier till ljusare områden på TV-skärmen. Detta skärper kontrasten och hjälper till att återge en äkta svärta eftersom gränsen mellan mörka och ljusa partier blir mer markanta. Surroundljud utan krångel Inbyggda högtalare i 43UH664V är försedda med Ultra Surround. Det  förvandlar vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare för att maxa 4K-upplevelsen genom att kombinera den med med ett levande ljud. Kom igång med din nya LG TV Titta på filmen nedan för en kort introduktion till UH664V. Få tips hur du säkert packar upp den ur kartongen, se hur du kommer igång när du kopplat in din nya TV och lär dig mer om fördelarna med tekniken. 39 - 43 tum 4,6 9 4990 SEK 4990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum