Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Smart 42-tums Full HD LED-TV med trådlöst nätverk

Panasonic TX-L42E6Y

  Art.nr: 197960
  • Digital-TV (DVB-T/T2/C)
  • 100Hz Backlight Blinking
  • WiFi, Smart TV och Swipe and Share
  • 3 x HDMI / 2 x USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Panasonic TX-L42E6Y är den perfekta Full HD LED-TV:n för dig som vill ha en slimmad design som passar in ett modernt vardagsrum, bra bild- och ljudåtergivning, gott om anslutningsmöjligheter samt Smart TV-funktionalitet som gör din upplevelse ännu bättre.

Med 100Hz Backlight Blinking får man optimerad rörelseskärpa när du ser på bilder med mycket rörlighet, perfekt för dig som gillar sport och actionfilmer.

Inbyggd digital-TV-mottagare för standard- och HDTV

Panasonic TX-L42E6Y är utrustad med digital-TV-mottagare för både marksänd digital-TV (DVB-T/Boxer) och digital-TV via kabelnät (DVB-C/Com Hem). TV:n har dessutom stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar. Inbyggd DVB-T2-mottagare för Boxer innebär att man även kan ta emot HDTV-kanalerna som sänds i marknätet.

Inbyggd CI+-port ger möjlighet att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) samt programkort från leverantör (abonnemang tecknas separat), nu slipper man behovet av en extra digital-TV-mottagare och flera fjärrkontroller.

DLNA-nätverk, trådlöst nätverk och Smart TV (Viera Connect)

Din nya Panasonic TX-L42E6Y Full HD LED-TV är utrustad med både trådad och inbyggd trådlös nätverksanslutning (WiFi) som ger möjlighet att spela upp foto (JPEG), musik (MP3, AAC, WMA och FLAC) och film (AVI, MKV, ASF, MP4, FLV, 3GPP, PS, TS) via nätverket. Med inbyggt trådlöst nätverk kan man få till snygg och stilren installation på väggen med ett minimum av kablar som löper upp till TV:n.

Skulle man inte vilja ansluta sin TV till nätverket går det givetvis lika bra att spela upp mediafiler via någon av de två USB-ingångarna (stöd för FAT16, FAT32 och exFAT).

Smart TV (Viera Connect)-funktionen är en internettjänst som ger smidig tillgång till en mängd applikationsbaserade funktioner direkt på skärmen. Håll dig uppdaterad via social medier som Facebook, Twitter, Skype, kolla in de senaste YouTube-klippen, hyr filmer online och mycket mer. Här finns även appar för populära tjänster som Netflix och SF Anytime.

Dela med dig av din underhållning via Swipe and SharePanasonic Swipe and Share

Swipe and Share är det enkla sättet att överföra dina bilder, dina filmer och webbsidor till skärmen, helt trådlöst. Med en svepande rörelse på din smartphone eller surfplatta drar du enkelt över bild och video till din nya 42-tums Full HD LED-TV.

Panasonic Panasonic TX-L42E6Y TX-L42E6Y Panasonic TX-L42E6Y är den perfekta Full HD LED-TV:n för dig som vill ha en slimmad design som passar in ett modernt vardagsrum, bra bild- och ljudåtergivning, gott om anslutningsmöjligheter samt Smart TV-funktionalitet som gör din upplevelse ännu bättre.Med 100Hz Backlight Blinking får man optimerad rörelseskärpa när du ser på bilder med mycket rörlighet, perfekt för dig som gillar sport och actionfilmer.Inbyggd digital-TV-mottagare för standard- och HDTVPanasonic TX-L42E6Y är utrustad med digital-TV-mottagare för både marksänd digital-TV (DVB-T/Boxer) och digital-TV via kabelnät (DVB-C/Com Hem). TV:n har dessutom stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar. Inbyggd DVB-T2-mottagare för Boxer innebär att man även kan ta emot HDTV-kanalerna som sänds i marknätet.Inbyggd CI+-port ger möjlighet att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) samt programkort från leverantör (abonnemang tecknas separat), nu slipper man behovet av en extra digital-TV-mottagare och flera fjärrkontroller.DLNA-nätverk, trådlöst nätverk och Smart TV (Viera Connect)Din nya Panasonic TX-L42E6Y Full HD LED-TV är utrustad med både trådad och inbyggd trådlös nätverksanslutning (WiFi) som ger möjlighet att spela upp foto (JPEG), musik (MP3, AAC, WMA och FLAC) och film (AVI, MKV, ASF, MP4, FLV, 3GPP, PS, TS) via nätverket. Med inbyggt trådlöst nätverk kan man få till snygg och stilren installation på väggen med ett minimum av kablar som löper upp till TV:n.Skulle man inte vilja ansluta sin TV till nätverket går det givetvis lika bra att spela upp mediafiler via någon av de två USB-ingångarna (stöd för FAT16, FAT32 och exFAT).Smart TV (Viera Connect)-funktionen är en internettjänst som ger smidig tillgång till en mängd applikationsbaserade funktioner direkt på skärmen. Håll dig uppdaterad via social medier som Facebook, Twitter, Skype, kolla in de senaste YouTube-klippen, hyr filmer online och mycket mer. Här finns även appar för populära tjänster som Netflix och SF Anytime.Dela med dig av din underhållning via Swipe and ShareSwipe and Share är det enkla sättet att överföra dina bilder, dina filmer och webbsidor till skärmen, helt trådlöst. Med en svepande rörelse på din smartphone eller surfplatta drar du enkelt över bild och video till din nya 42-tums Full HD LED-TV. 39 - 43 tum 4 3 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum