Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

40" LED-TV med mediastöd via USB

Skantic B4011FHD

  Art.nr: 215056
  • Digital-TV (DVB-T2/C)
  • 2 x HDMI / 1 x VGA
  • USB-ingång för foto, musik och film
  • Full-HD 1080p

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skantic B4011FHD är en 40-tums Full-HD LED-TV med grundläggande funktionalitet för TV- och filmtittande. TV-apparaten är utrustad med bl.a. digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). 

För anslutning av externa källor är TV:n utrustad med bl.a. två HDMI-ingångar samt två USB-ingångar vilket ger stöd för visning av foto samt uppspelning av musik och film direkt på TV:n.

Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*)

Skantic B4011FHD LED-TV är utrustad med digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). TV:n har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar* för både DVB-T och DVB-C. 

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

Anslutningsmöjligheter för externa källor

För anslutning av externa enheter så som Blu-ray-spelare, mediaspelare och datorer är Skantic B4011FHD utrustad med två HDMI-ingångar (en med Audio Return Channel). För äldre analoga enheter har man även tillgång till VGA-ingång för datorer som saknar HDMI-utgång, scartingång samt A/V-ingång på sidan av TV:n (adapter medföljer). 

På sidan av din nya 40-tums Full-HD LED-TV finns även två USB-ingångar. Anslut bara en passande USB-enhet (USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning)) så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. 

Skantic Skantic B4011FHD B4011FHD Skantic B4011FHD är en 40-tums Full-HD LED-TV med grundläggande funktionalitet för TV- och filmtittande. TV-apparaten är utrustad med bl.a. digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C).  För anslutning av externa källor är TV:n utrustad med bl.a. två HDMI-ingångar samt två USB-ingångar vilket ger stöd för visning av foto samt uppspelning av musik och film direkt på TV:n. Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) Skantic B4011FHD LED-TV är utrustad med digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). TV:n har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar* för både DVB-T och DVB-C.  Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. * Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. Anslutningsmöjligheter för externa källor För anslutning av externa enheter så som Blu-ray-spelare, mediaspelare och datorer är Skantic B4011FHD utrustad med två HDMI-ingångar (en med Audio Return Channel). För äldre analoga enheter har man även tillgång till VGA-ingång för datorer som saknar HDMI-utgång, scartingång samt A/V-ingång på sidan av TV:n (adapter medföljer).  På sidan av din nya 40-tums Full-HD LED-TV finns även två USB-ingångar. Anslut bara en passande USB-enhet (USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning)) så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.  39 - 43 tum 4,4 25 2490 SEK 2490 NewCondition InStoreOnly
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum