Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

40" LED-TV med mediastöd via USB

Skantic B4011FHD

  Art.nr: 215056
  • Digital-TV (DVB-T2/C)
  • 2 x HDMI / 1 x VGA
  • USB-ingång för foto, musik och film
  • Full-HD 1080p

Abonnemang

2 790:-

Delbetala från 232:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skantic B4011FHD är en 40-tums Full-HD LED-TV med grundläggande funktionalitet för TV- och filmtittande. TV-apparaten är utrustad med bl.a. digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). 

För anslutning av externa källor är TV:n utrustad med bl.a. två HDMI-ingångar samt två USB-ingångar vilket ger stöd för visning av foto samt uppspelning av musik och film direkt på TV:n.

Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*)

Skantic B4011FHD LED-TV är utrustad med digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). TV:n har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar* för både DVB-T och DVB-C. 

Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

Anslutningsmöjligheter för externa källor

För anslutning av externa enheter så som Blu-ray-spelare, mediaspelare och datorer är Skantic B4011FHD utrustad med två HDMI-ingångar (en med Audio Return Channel). För äldre analoga enheter har man även tillgång till VGA-ingång för datorer som saknar HDMI-utgång, scartingång samt A/V-ingång på sidan av TV:n (adapter medföljer). 

På sidan av din nya 40-tums Full-HD LED-TV finns även två USB-ingångar. Anslut bara en passande USB-enhet (USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning)) så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(14 st)
  • Full HD (1920 x 1080)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Pausa, spola och spela in TV-program

3 490:-

Skantic Skantic B4011FHD B4011FHD Skantic B4011FHD är en 40-tums Full-HD LED-TV med grundläggande funktionalitet för TV- och filmtittande. TV-apparaten är utrustad med bl.a. digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C).  För anslutning av externa källor är TV:n utrustad med bl.a. två HDMI-ingångar samt två USB-ingångar vilket ger stöd för visning av foto samt uppspelning av musik och film direkt på TV:n. Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4*) Skantic B4011FHD LED-TV är utrustad med digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T2) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C). TV:n har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar* för både DVB-T och DVB-C.  Tack vare CI+-port på sidan av TV:n går det att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. * Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. Anslutningsmöjligheter för externa källor För anslutning av externa enheter så som Blu-ray-spelare, mediaspelare och datorer är Skantic B4011FHD utrustad med två HDMI-ingångar (en med Audio Return Channel). För äldre analoga enheter har man även tillgång till VGA-ingång för datorer som saknar HDMI-utgång, scartingång samt A/V-ingång på sidan av TV:n (adapter medföljer).  På sidan av din nya 40-tums Full-HD LED-TV finns även två USB-ingångar. Anslut bara en passande USB-enhet (USB-minne/USB-hårddisk (kan behöva egen strömförsörjning)) så kan du njuta av dina semesterbilder, din favoritmusik eller se på film direkt på skärmen.  39 - 43 tum 4,4 24 2790 SEK 2790 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 39 - 43 tum