Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

49" Smart TV med underhållning för hela familjen

LG 49UF695V

  Art.nr: 220049
  • 4K-upplösning (3840 x 2160 pixlar)
  • Smart TV med bl.a. Netflix
  • Perfekt färgåtergivning med Triple XD Engine
  • Magic Remote medföljer

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 49UF695V är en välutrustad och superslimmad 4K UHD LED-TV. Hög 4K-upplösning och 100 Hz IPS-panel tillsammans med Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine Pro och Micro Pixel Control ger knivskarpa bilder med fantastisk färgåtergivning och bred betraktningsvinkel.

De inbyggda HDTV-mottagarna för digital-TV (DVB-T2), kabel (DVB-C) och satellit (DVD-S2) gör det möjligt att se på digital-TV utan en extra digital-TV-box. Och med Smart-TV kan du surfa på nätet, få full tillgång till många av marknadens populäraste appar samt titta på film, sport och TV-serier via t.ex. Netflix eller Viaplay. 

Bildkvalitet som imponerar

Med 4K-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material - till exempel Netflix.

100Hz IPS-panel är ett perfekt val för dig som gillar film och sport. Vid snabba panoreringar och bildrörelser så får du perfekt flyt i bilden och slipper irriterande eftersläpningar. En annan stor fördel med IPS-panel är att den ger dig en riktigt bred betraktningsvinkel - så oavsett var du sitter i rummet så kan du njuta av bästa möjliga bild.

Dela enkelt med dig av dina semesterbilder

Med SmartShare kan du snabbt och enkelt navigera genom bilder, filmer och musik vilket gör TV:n till ett komplett underhållningscenter. TV:n kopplar upp sig i ditt trådlösa hemnätverk och ger dig då möjlighet att njuta av foton, filmer eller musik från din mobiltelefon, surfplatta eller dator.

Underhållning för hela familjen

Med Smart TV kan du ta del av en mängd olika tjänster, smarta applikationer och onlinematerial. LG 49UF695V har ett gränssnitt som erbjuder hela familjen underhållning. Ladda gratis hem till exempel Netflix, Viaplay eller YouTube. Samtidigt utökas innehållet dagligen så håll utkik efter nya, roliga applikationer.

Magic Remote

Med LGs geniala Magic Remote-fjärrkontroll kan du peka, scrolla, klicka och till och med prata för att styra TV:n. Du kan rulla upp och ner och zooma in via scroll-hjulet - precis som med en vanlig datormus. Magic Remote gör det enklare än någonsin att använda din nya TV. För dig som hellre vill använda fjärrkontrollen på vanligt sätt så går det givetvis lika bra. 

LG LG 49UF695V 49UF695V LG 49UF695V är en välutrustad och superslimmad 4K UHD LED-TV. Hög 4K-upplösning och 100 Hz IPS-panel tillsammans med Triple XD Engine, Tru ULTRA HD Engine Pro och Micro Pixel Control ger knivskarpa bilder med fantastisk färgåtergivning och bred betraktningsvinkel. De inbyggda HDTV-mottagarna för digital-TV (DVB-T2), kabel (DVB-C) och satellit (DVD-S2) gör det möjligt att se på digital-TV utan en extra digital-TV-box. Och med Smart-TV kan du surfa på nätet, få full tillgång till många av marknadens populäraste appar samt titta på film, sport och TV-serier via t.ex. Netflix eller Viaplay.  Bildkvalitet som imponerar Med 4K-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material - till exempel Netflix. 100Hz IPS-panel är ett perfekt val för dig som gillar film och sport. Vid snabba panoreringar och bildrörelser så får du perfekt flyt i bilden och slipper irriterande eftersläpningar. En annan stor fördel med IPS-panel är att den ger dig en riktigt bred betraktningsvinkel - så oavsett var du sitter i rummet så kan du njuta av bästa möjliga bild. Dela enkelt med dig av dina semesterbilder Med SmartShare kan du snabbt och enkelt navigera genom bilder, filmer och musik vilket gör TV:n till ett komplett underhållningscenter. TV:n kopplar upp sig i ditt trådlösa hemnätverk och ger dig då möjlighet att njuta av foton, filmer eller musik från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Underhållning för hela familjen Med Smart TV kan du ta del av en mängd olika tjänster, smarta applikationer och onlinematerial. LG 49UF695V har ett gränssnitt som erbjuder hela familjen underhållning. Ladda gratis hem till exempel Netflix, Viaplay eller YouTube. Samtidigt utökas innehållet dagligen så håll utkik efter nya, roliga applikationer. Magic Remote Med LGs geniala Magic Remote-fjärrkontroll kan du peka, scrolla, klicka och till och med prata för att styra TV:n. Du kan rulla upp och ner och zooma in via scroll-hjulet - precis som med en vanlig datormus. Magic Remote gör det enklare än någonsin att använda din nya TV. För dig som hellre vill använda fjärrkontrollen på vanligt sätt så går det givetvis lika bra.  46 - 50 tum 4,2 5 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum