Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

49" Smart TV med Ultra HD-upplösning

LG 49UH603V

  Art.nr: 237187
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Fantastisk bild med HDR Pro
  • Kan hängas på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 49UH603V är en Smart TV med grym bild tack vare UHD-upplösningen. Du får fyra gånger så bra upplösning jämfört med Full HD så att du kan titta på maffigt 4K-material från till exempel Netflix. Med Smart TV får du också tillgång till en mängd andra applikationer, allt du behöver göra är att ansluta din TV till ditt trådlösa hemnätverk.

Upplösning som imponerar

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix.

Picture Mastering Index skapar levande och naturtrogna bilder med hjälp av en avancerad bildteknik. Den arbetar hela tiden i bakgrunden, oavsett vilken källa du tittar på, och ser till att skärpa, färgstyrka och kontrast är tipp topp i alla lägen.

Levande färger med HDR Pro

HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 49" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild.

TV fylld med underhållning

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Tydligare dialog med Clear Voice

Clear Voice skiljer ut röster från bakgrundsljudet så att du hör tydligare vad som sägs i filmer, serier eller TV-sändningar. Tekniken fungerar oavsett vilken källa du spelar upp innehåll ifrån.

Enkel anslutning till internet

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

LG LG 49UH603V 49UH603V LG 49UH603V är en Smart TV med grym bild tack vare UHD-upplösningen. Du får fyra gånger så bra upplösning jämfört med Full HD så att du kan titta på maffigt 4K-material från till exempel Netflix. Med Smart TV får du också tillgång till en mängd andra applikationer, allt du behöver göra är att ansluta din TV till ditt trådlösa hemnätverk. Upplösning som imponerar Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix. Picture Mastering Index skapar levande och naturtrogna bilder med hjälp av en avancerad bildteknik. Den arbetar hela tiden i bakgrunden, oavsett vilken källa du tittar på, och ser till att skärpa, färgstyrka och kontrast är tipp topp i alla lägen. Levande färger med HDR Pro HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 49" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild. TV fylld med underhållning Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Twitter och Facebook, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Tydligare dialog med Clear Voice Clear Voice skiljer ut röster från bakgrundsljudet så att du hör tydligare vad som sägs i filmer, serier eller TV-sändningar. Tekniken fungerar oavsett vilken källa du spelar upp innehåll ifrån. Enkel anslutning till internet Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet. 46 - 50 tum 4,2 6 5790 SEK 5790 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum