Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

49" Smart TV med stämningsfull Ambilight

Philips 49PUT6401

  Art.nr: 231600
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Grym bild med tvåsidig Ambilight
  • Kan hängas på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Slimmad design, imponerande bild, blixtsnabb Smart TV och stämningsfull Ambiligt - det är allt du behöver för att bänka dig framför din favoritserie. Philips 49PUT6401 är en utmärkt TV för dig som vill ha en modern pjäs med bildtekniker som arbetar i realtid för att säkerställa högsta, möjliga bildkvalitet.

Upplev TV på ett helt nytt sätt

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härligt färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett.

Underhållning för hela familjen

Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta - direkt i din TV. Med stöd för bland annat Google Cast, Netflix och Google Play är det enkelt att hela tiden upptäcka ny underhållning.

Bildmotor som imponerar

49PUT6401 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa perfekt kvalitet. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du superb bildkvalitet.

Blixtsnabb prestanda

En Quad Core-processor gör att du kan navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-gränssnittet frigör kraften hos Quad Core-processorn för en snabb och enkel användning.

Modern, slimmad design

Alla fantastiska konstverk behöver ett eget staffli. Och denna Philips TV är inget undantag - ett tunt aluminiumstativ med klämmdesign bär upp 49PUT6401 och ger ett stilrent och modernt intryck i ditt vardagsrum. Det går lika bra att hänga den på väggen som att ställa den på din TV-möbel.

Bild med det lilla extra

Det är viktigt att man får en bra svärta och levande färger när man tittar på film. Förutom en bra upplösning måste färgerna ligga rätt i skärmen. Micro Dimming Pro är en teknik som arbetar i realtid för att säkerställa bästa möjliga svärta och att färgerna är naturliga och levande utan att du ska behöva krångla med färgkalibrering.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips 49PUT6401 49PUT6401/12 Slimmad design, imponerande bild, blixtsnabb Smart TV och stämningsfull Ambiligt - det är allt du behöver för att bänka dig framför din favoritserie. Philips 49PUT6401 är en utmärkt TV för dig som vill ha en modern pjäs med bildtekniker som arbetar i realtid för att säkerställa högsta, möjliga bildkvalitet. Upplev TV på ett helt nytt sätt En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härligt färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett. Underhållning för hela familjen Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta - direkt i din TV. Med stöd för bland annat Google Cast, Netflix och Google Play är det enkelt att hela tiden upptäcka ny underhållning. Bildmotor som imponerar 49PUT6401 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa perfekt kvalitet. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du superb bildkvalitet. Blixtsnabb prestanda En Quad Core-processor gör att du kan navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-gränssnittet frigör kraften hos Quad Core-processorn för en snabb och enkel användning. Modern, slimmad design Alla fantastiska konstverk behöver ett eget staffli. Och denna Philips TV är inget undantag - ett tunt aluminiumstativ med klämmdesign bär upp 49PUT6401 och ger ett stilrent och modernt intryck i ditt vardagsrum. Det går lika bra att hänga den på väggen som att ställa den på din TV-möbel. Bild med det lilla extra Det är viktigt att man får en bra svärta och levande färger när man tittar på film. Förutom en bra upplösning måste färgerna ligga rätt i skärmen. Micro Dimming Pro är en teknik som arbetar i realtid för att säkerställa bästa möjliga svärta och att färgerna är naturliga och levande utan att du ska behöva krångla med färgkalibrering. 46 - 50 tum 4,8 5 6190 SEK 6190 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum