Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

50" Smart TV med Full HD-upplösning

Skantic B5010FHD

  Art.nr: 231364
  • Grym skärpa med Full HD-bild
  • Smart TV med Netflix och YouTube
  • Spela upp film via USB

Abonnemang

3 990:-

Delbetala från 332:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skantic B5010FHD är en stor 50" TV med underhållning för hela familjen. Med Smart TV får du direkt tillgång till både Netflix och YouTube. Du har också sidoingång för USB så att du kan ansluta extern hårddisk och spela upp film, visa bilder eller lyssna på musik.

Bättre bild med Full HD

Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler.

Underhållning för hela familjen

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Facebook och Twitter, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Dela media via USB

Delad glädje är dubbel glädje. Anslut ett USB-minne, en digitalkamera, en MP3-spelare eller någon annan multimedieenhet till USB-porten på TV:n och ta del av foton, videor och musik med den användarvänliga innehållsläsaren på skärmen.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(17 st)
  • Knivskarp bild med Ultra HD-upplösning
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Applikation för din telefon eller surfplatta

4 290:-

Skantic Skantic B5010FHD B5010 FHD Skantic B5010FHD är en stor 50" TV med underhållning för hela familjen. Med Smart TV får du direkt tillgång till både Netflix och YouTube. Du har också sidoingång för USB så att du kan ansluta extern hårddisk och spela upp film, visa bilder eller lyssna på musik. Bättre bild med Full HD Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler. Underhållning för hela familjen Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Facebook och Twitter, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Dela media via USB Delad glädje är dubbel glädje. Anslut ett USB-minne, en digitalkamera, en MP3-spelare eller någon annan multimedieenhet till USB-porten på TV:n och ta del av foton, videor och musik med den användarvänliga innehållsläsaren på skärmen. 46 - 50 tum 4,6 14 3990 SEK 3990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum