Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

50" Smart TV med Full HD-upplösning

Skantic B5010FHD

  Art.nr: 231364
  • Grym skärpa med Full HD-bild
  • Smart TV med Netflix och YouTube
  • Spela upp film via USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skantic B5010FHD är en stor 50" TV med underhållning för hela familjen. Med Smart TV får du direkt tillgång till både Netflix och YouTube. Du har också sidoingång för USB så att du kan ansluta extern hårddisk och spela upp film, visa bilder eller lyssna på musik.

Bättre bild med Full HD

Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler.

Underhållning för hela familjen

Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Facebook och Twitter, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube.

Dela media via USB

Delad glädje är dubbel glädje. Anslut ett USB-minne, en digitalkamera, en MP3-spelare eller någon annan multimedieenhet till USB-porten på TV:n och ta del av foton, videor och musik med den användarvänliga innehållsläsaren på skärmen.

Skantic Skantic B5010FHD B5010 FHD Skantic B5010FHD är en stor 50" TV med underhållning för hela familjen. Med Smart TV får du direkt tillgång till både Netflix och YouTube. Du har också sidoingång för USB så att du kan ansluta extern hårddisk och spela upp film, visa bilder eller lyssna på musik. Bättre bild med Full HD Med Full HD får du klanderfri bildåtergivning från alla signalkällor som klarar av att sända Full HD, till exempel Blu-ray-spelare, spelkonsol eller mediaspelare. Du kan även njuta av TV-sändningar i Full HD om du har ett kanalpaket med HD-kanaler. Underhållning för hela familjen Med Smart TV får du enkel tillgång till underhållning som inte är tablåbelagd. Flera olika internettjänster, applikationer och annat material finns tillgängligt direkt i din TV. Håll dig uppdaterad med Facebook och Twitter, se på serier och film på Netflix eller kolla den senaste virala filmen på YouTube. Dela media via USB Delad glädje är dubbel glädje. Anslut ett USB-minne, en digitalkamera, en MP3-spelare eller någon annan multimedieenhet till USB-porten på TV:n och ta del av foton, videor och musik med den användarvänliga innehållsläsaren på skärmen. 46 - 50 tum 4,5 27 3990 SEK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum