Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

48-tums Full HD LED-TV med WiFi

Sony Bravia KDL48W705CBAEP

  Art.nr: 217615
  • Full HD 1080p
  • Kraftfull bildprocessor
  • WiFi och stöd för USB
  • Fantastisk ljudkvalitet
  • Slimmad design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony KDL48W705CBAEP är en mycket smart TV med sensationell bildkvalitet i Full HD, samt har en slimmad och stilren design. W705C gör att du kan ta del av en smartare tv-upplevelse med smidig, intuitiv åtkomst till appar, spel, filmer, internetvideor och mycket annat. TV-apparaten är även utrustad med Motionflow XR vilket ger en jämn bild i snabba action-scener. BRAVIA har avancerad teknik för att göra allt du tittar på skarpare, jämnare och mer verklighetstroget. Skillnaden är påtaglig.

Hög bildkvalitet

Upplev hög detaljnivå med Full HD 1080p för all din underhållning. Från Blu-ray - skivor till webb-tv och smartphonefoton. Du kan se allt med perfekt skärpa på den här TV-apparatens stora skärm.

X-Reality PRO är den kraftfulla bildprocessorn som skalar upp varje bildpunkt utan problem, medan enskilda delar av scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas. Därefter hanteras struktur, kontrast, färg och kanter var för sig. Du får betydligt mindre bildbrus i allt du tittar på.

Motionflow XR

Motionflow XR ger jämna och skarpa detaljer även i sekvenser med snabba rörelser. Den här tekniken skapar och infogar extra bildrutor mellan originalbilderna. Du får på så viss en skarp bild med äkta biokänsla.

Fantastiskt ljud

Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande upplevelse som är verklighetstrogen och kvalitativ. Lyssna på musik, dialog och surround-effekter med bättre klarhet och separation. 

Ljudtekniken S-Force Front Surround skapar rätt volym, fördröjning och spektrum på ljudvågorna – enbart med vänster och höger högtalarkanaler. Tack vare återskapande av tredimensionella ljudfält kan du lyssna på fylligt HiFi-ljud i ett bredare lyssningsområde.

Tyngre och bättre bas

Basreflexhögtalarna ger ett tydligt och fylligt ljud på allt från de riktigt höga till de riktigt låga tonerna. Den isolerade låddesignen återger varje detalj tydligt. Vilket bidrar till biokänslan.

Slimmad design

W705C har en slimmad utformning som smälter in i vardagsrummet och monteras enkelt på väggen. Eftersom skärmen har minimala ramar visas bilden i stort sett från kant till kant. Det är en perfekt balans mellan form och funktion.

USB-uppspelning

Spela upp digitalt innehåll från vilket USB-minne som helst. Spela upp musik och videoklipp samt se fotosamlingar på din tv i flera format. Med stöd för ett flertal olika kodekar kan du använda mängder av format. Det är bara att ansluta och sätta igång.

Sony Sony Bravia KDL48W705CBAEP KDL48W705CBAEP Sony KDL48W705CBAEP är en mycket smart TV med sensationell bildkvalitet i Full HD, samt har en slimmad och stilren design. W705C gör att du kan ta del av en smartare tv-upplevelse med smidig, intuitiv åtkomst till appar, spel, filmer, internetvideor och mycket annat. TV-apparaten är även utrustad med Motionflow XR vilket ger en jämn bild i snabba action-scener. BRAVIA har avancerad teknik för att göra allt du tittar på skarpare, jämnare och mer verklighetstroget. Skillnaden är påtaglig. Hög bildkvalitet Upplev hög detaljnivå med Full HD 1080p för all din underhållning. Från Blu-ray - skivor till webb-tv och smartphonefoton. Du kan se allt med perfekt skärpa på den här TV-apparatens stora skärm.X-Reality PRO är den kraftfulla bildprocessorn som skalar upp varje bildpunkt utan problem, medan enskilda delar av scenerna analyseras och matchas mot en speciell bilddatabas. Därefter hanteras struktur, kontrast, färg och kanter var för sig. Du får betydligt mindre bildbrus i allt du tittar på. Motionflow XR Motionflow XR ger jämna och skarpa detaljer även i sekvenser med snabba rörelser. Den här tekniken skapar och infogar extra bildrutor mellan originalbilderna. Du får på så viss en skarp bild med äkta biokänsla. Fantastiskt ljud Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande upplevelse som är verklighetstrogen och kvalitativ. Lyssna på musik, dialog och surround-effekter med bättre klarhet och separation. Ljudtekniken S-Force Front Surround skapar rätt volym, fördröjning och spektrum på ljudvågorna – enbart med vänster och höger högtalarkanaler. Tack vare återskapande av tredimensionella ljudfält kan du lyssna på fylligt HiFi-ljud i ett bredare lyssningsområde. Tyngre och bättre bas Basreflexhögtalarna ger ett tydligt och fylligt ljud på allt från de riktigt höga till de riktigt låga tonerna. Den isolerade låddesignen återger varje detalj tydligt. Vilket bidrar till biokänslan. Slimmad design W705C har en slimmad utformning som smälter in i vardagsrummet och monteras enkelt på väggen. Eftersom skärmen har minimala ramar visas bilden i stort sett från kant till kant. Det är en perfekt balans mellan form och funktion. USB-uppspelning Spela upp digitalt innehåll från vilket USB-minne som helst. Spela upp musik och videoklipp samt se fotosamlingar på din tv i flera format. Med stöd för ett flertal olika kodekar kan du använda mängder av format. Det är bara att ansluta och sätta igång. 46 - 50 tum 4,2 12 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum