Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad 50" Smart TV med grym detaljrikedom

Sony Bravia KDL50W808CBAEP

  Art.nr: 216517
  • Full HD (1920 x 1080)
  • Motionflow XR 1000 Hz
  • Titta på Netflix och YouTube
  • X-reality PRO-bildprocessor

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Sony Bravia KDL50W808C ger dig klassens bästa bild och ljudupplevelse. Den har en tunn, svart aluminiumram och ger dig problemfri åtkomst till TV, appar, videor, spel med mera. 

Häpnadsväckande detaljrikedom

Upptäck varje liten detalj med hög upplösning tillsammans med Sonys kraftfulla bildbehandlingsteknik. Delar av bilder analyseras och jämförs med en särskild bilddatabas. X-Reality PRO brusreduceringsteknik minskar alla typer av analoga och digitala brus i ett flertal olika signalkällor såsom TV, DVD- och Blu-ray-skivor och till och med i digitala stillbilder.

Ny TV, ny livsstil

Underhållningen med Android TV kommer förbättra din vardag. Du kan se  smartphoneinnehåll på en tv-skärm med Google Cast™, få svar med Voice Search och mycket, mycket mer.

Se och dela allt på din TV

Möjligheterna att dela och visa material på din Bravia Android-TV är många. TV:n har stöd för NFC och MHL för att dela det du har på din telefon. Du kan hitta, spela in och diskutera dina favoritprogram med hjälp av TV SideView. Och har du en extern hårddisk eller USB.-minne, kan du ansluta den för att spela in program och spela upp dessa vid ett senare tillfälle.

Njut av Android TV

Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV™. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta, även på TV:n. Med stöd för bl.a. Google Cast, röststyrning, Google Play, TV Sideview, One-Flick Entertainment och Fotodelning Plus blir upplevelsen total. Du kan även ta del av alla de appar som Google Play erbjuder, på ett helt nytt sätt.

ClearAudio+ för den perfekta ljudbilden

Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Sony Sony Bravia KDL50W808CBAEP KDL50W808CBAEP Sony Bravia KDL50W808C ger dig klassens bästa bild och ljudupplevelse. Den har en tunn, svart aluminiumram och ger dig problemfri åtkomst till TV, appar, videor, spel med mera.  Häpnadsväckande detaljrikedom Upptäck varje liten detalj med hög upplösning tillsammans med Sonys kraftfulla bildbehandlingsteknik. Delar av bilder analyseras och jämförs med en särskild bilddatabas. X-Reality PRO brusreduceringsteknik minskar alla typer av analoga och digitala brus i ett flertal olika signalkällor såsom TV, DVD- och Blu-ray-skivor och till och med i digitala stillbilder. Ny TV, ny livsstil Underhållningen med Android TV kommer förbättra din vardag. Du kan se  smartphoneinnehåll på en tv-skärm med Google Cast™, få svar med Voice Search och mycket, mycket mer. Se och dela allt på din TV Möjligheterna att dela och visa material på din Bravia Android-TV är många. TV:n har stöd för NFC och MHL för att dela det du har på din telefon. Du kan hitta, spela in och diskutera dina favoritprogram med hjälp av TV SideView. Och har du en extern hårddisk eller USB.-minne, kan du ansluta den för att spela in program och spela upp dessa vid ett senare tillfälle. Njut av Android TV Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV™. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta, även på TV:n. Med stöd för bl.a. Google Cast, röststyrning, Google Play, TV Sideview, One-Flick Entertainment och Fotodelning Plus blir upplevelsen total. Du kan även ta del av alla de appar som Google Play erbjuder, på ett helt nytt sätt. ClearAudio+ för den perfekta ljudbilden Nu kan du lyssna med samma inlevelse och närvaro som du tittar. Med ClearAudio+ finjusterar du ljudet på tv:n för en uppslukande, känslomässigt givande upplevelse som är så verklighetstrogen att det kommer att kännas som om du hör ljudet komma från alla håll. Lyssna på musik, dialog och surroundeffekter med bättre klarhet och separation, oavsett vad du tittar på. 46 - 50 tum 4,4 12 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 46 - 50 tum