Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

55" Smart TV med HDR Pro för perfekt skärpa

LG 55UH615V

  Art.nr: 230501
 • Ultra HD (3840 x 2160)
 • Titta på Netflix och YouTube
 • Levande färger med 3D Color Mapping
 • HDR Pro för perfekt skärpa
 • ULTRA Surround-teknik för fylligt ljud

Abonnemang

6 990:-

Delbetala från 582:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 55UH615V är en slimmad 4K UHD-TV med snygg metallic-design som levererar imponerande, skarpa bilder. Den höga upplösningen, 100 Hz-panel och teknik som HDR Pro och 3D Color Mapping  gör att du kan njuta av fantastiska bildupplevelser med skarpa detaljer och livliga färger oavsett om du tittar på sport, action eller TV-serier. 

Bli imponerad av upplösningen

Ultra High Definition (UHD) innebär hela fyra gånger högre upplösning än vanlig Full HD. Detta gör att du kan njuta av en bild med otrolig skärpa och detaljrikedom samtidigt som du får en en omslutande och verklighetstrogen bildupplevelse. Tillsammans med en 100 Hz-panel får du knivskarp bild - även i scener där det är mycket rörelse, exempelvis i sport och action.

HDR Pro för naturlig skärpa

Med tekniken HDR Pro anpassas skärmens ljusstyrka så att du alltid får en naturtrogen skärpa. Färgerna förhöjs genom att justera skärmens ljusstyrka för att förstärka alla detaljer. Det gör att du kan njuta av en grym bilduipplevelse.

Smart TV med utbud för hela familjen

TV:n är även utrustad med Smart TV som är lätthanterlig och innehållsrik, WebOS 3.0. Du får direkt tillgång till tjänster som Netflix, Facebook och Viaplay. 

3D Color Mapping 

Tack vare 3D Color Mapping minimeras färgförskjutningen så du kan njut av naturtrogna, livliga färger när du tittar på allt från film, serier eller nyheter. 

Ljud som fängslar dig

Med LG:s Ultra Surround förvandlas de vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare så att du kan maxa din 4K-upplevelse genom att kombinera den med Ultra Surround-ljudtekniken.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(10 st)
 • Smart-TV anpassad för hela familjen
 • Levande färger med HDR Pro
 • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta

7 990:-

LG LG 55UH615V 55UH615V LG 55UH615V är en slimmad 4K UHD-TV med snygg metallic-design som levererar imponerande, skarpa bilder. Den höga upplösningen, 100 Hz-panel och teknik som HDR Pro och 3D Color Mapping  gör att du kan njuta av fantastiska bildupplevelser med skarpa detaljer och livliga färger oavsett om du tittar på sport, action eller TV-serier.  Bli imponerad av upplösningen Ultra High Definition (UHD) innebär hela fyra gånger högre upplösning än vanlig Full HD. Detta gör att du kan njuta av en bild med otrolig skärpa och detaljrikedom samtidigt som du får en en omslutande och verklighetstrogen bildupplevelse. Tillsammans med en 100 Hz-panel får du knivskarp bild - även i scener där det är mycket rörelse, exempelvis i sport och action. HDR Pro för naturlig skärpa Med tekniken HDR Pro anpassas skärmens ljusstyrka så att du alltid får en naturtrogen skärpa. Färgerna förhöjs genom att justera skärmens ljusstyrka för att förstärka alla detaljer. Det gör att du kan njuta av en grym bilduipplevelse. Smart TV med utbud för hela familjen TV:n är även utrustad med Smart TV som är lätthanterlig och innehållsrik, WebOS 3.0. Du får direkt tillgång till tjänster som Netflix, Facebook och Viaplay.  3D Color Mapping  Tack vare 3D Color Mapping minimeras färgförskjutningen så du kan njut av naturtrogna, livliga färger när du tittar på allt från film, serier eller nyheter.  Ljud som fängslar dig Med LG:s Ultra Surround förvandlas de vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare så att du kan maxa din 4K-upplevelse genom att kombinera den med Ultra Surround-ljudtekniken. 55 - 60 tum 4,6 12 6990 SEK 6990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum