Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

60-tums Full HD plasma-TV - en riktigt stor bildupplevelse

LG 60PB660V

  Art.nr: 203157
  • Digital-TV (DVB-T/T2/C/S2)
  • HDTV-mottagare
  • DLNA, Miracast, Smart TV och WiDi
  • 3 x HDMI / 3 x USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 60PB660V är TV-valet för dig som vill ha en enkel och stilren design kombinerad med enkla funktioner för både TV-tittande, Smart TV-användande och för att koppla in externa enheter till din nya 60-tums Full HD plasma-TV. 

Inbyggd digital-TV (DVB-T/T2/C/S2)

Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4) för marksänd digital-TV/Boxer (DVB-T/T2), kabel-TV/Com Hem (DVB-C) och satellitsänd digital-TV/Canal Digital (DVB-S2) ger flexibla möjligheter att ta emot både standard- och högupplöst TV-underhållning oavsett hur du i dagslaget får dina TV-program distribuerade till ditt hus/lägenhet.

LG 60PB660V 60-tums Full HD plasma-TV är även utrustad med en inspelningsfunktion av digital-TV-program via en USB-ansluten extern hårddisk (hårddisken kan kräva separat strömförsörjning). Med time shift-funktionen kan du även pausa och gå bakåt i den normala TV-sändningen när som helst utan att gå miste om något i livesändningen, perfekt om det skulle ringa mitt i den viktiga matchen eller ditt favoritprogram.

Smart TV, Miracast och WiDi

Din nya 60-tums Full HD plasma-TV har utrustats med Smart TV, vilket innebär att din vanliga TV enkelt blir betydligt smartare och ger dig tillgång till en mängd av material, appar och internettjänster, som YouTube, Picasa, Accuweather, Twitter och Facebook. För den som vill njuta av TV-program eller filmer finns möjlighet till att använda en mängd olika tjänster för detta så som Viaplay från Viasat, SF AnyTime, Headweb och Netflix. Vissa tjänster inom Smart TV kräver abonnemang.

Med inbyggd WiDi / Miracast (Wi-Fi Direct) i TV:n kan man på enklast möjliga sätt, helt utan kablar, dela med sig av material från enheter som är kompatibla med WiDi eller Miracast (Wi-Fi Direct). Nu kan man enkelt visa de senaste semesterbilderna, se på film från datorn eller visa presentationer direkt på skärmen.

DLNA-nätverk och tre USB-portar

DLNA-nätverk ger möjlighet att strömma foto, musik och film direkt till skärmen från DLNA-kompatibla enheter i ett trådbundet nätverk. För den som inte har något nätverk hemma men ändå vill se spela upp material på sin nya TV går det lika bra att använda någon av USB-portarna på TV:n för detta ändamål.

LG LG 60PB660V 60PB660V LG 60PB660V är TV-valet för dig som vill ha en enkel och stilren design kombinerad med enkla funktioner för både TV-tittande, Smart TV-användande och för att koppla in externa enheter till din nya 60-tums Full HD plasma-TV. Inbyggd digital-TV (DVB-T/T2/C/S2)Inbyggd digital-TV-mottagare (MPEG2/4) för marksänd digital-TV/Boxer (DVB-T/T2), kabel-TV/Com Hem (DVB-C) och satellitsänd digital-TV/Canal Digital (DVB-S2) ger flexibla möjligheter att ta emot både standard- och högupplöst TV-underhållning oavsett hur du i dagslaget får dina TV-program distribuerade till ditt hus/lägenhet.LG 60PB660V 60-tums Full HD plasma-TV är även utrustad med en inspelningsfunktion av digital-TV-program via en USB-ansluten extern hårddisk (hårddisken kan kräva separat strömförsörjning). Med time shift-funktionen kan du även pausa och gå bakåt i den normala TV-sändningen när som helst utan att gå miste om något i livesändningen, perfekt om det skulle ringa mitt i den viktiga matchen eller ditt favoritprogram.Smart TV, Miracast och WiDiDin nya 60-tums Full HD plasma-TV har utrustats med Smart TV, vilket innebär att din vanliga TV enkelt blir betydligt smartare och ger dig tillgång till en mängd av material, appar och internettjänster, som YouTube, Picasa, Accuweather, Twitter och Facebook. För den som vill njuta av TV-program eller filmer finns möjlighet till att använda en mängd olika tjänster för detta så som Viaplay från Viasat, SF AnyTime, Headweb och Netflix. Vissa tjänster inom Smart TV kräver abonnemang.Med inbyggd WiDi / Miracast (Wi-Fi Direct) i TV:n kan man på enklast möjliga sätt, helt utan kablar, dela med sig av material från enheter som är kompatibla med WiDi eller Miracast (Wi-Fi Direct). Nu kan man enkelt visa de senaste semesterbilderna, se på film från datorn eller visa presentationer direkt på skärmen.DLNA-nätverk och tre USB-portarDLNA-nätverk ger möjlighet att strömma foto, musik och film direkt till skärmen från DLNA-kompatibla enheter i ett trådbundet nätverk. För den som inte har något nätverk hemma men ändå vill se spela upp material på sin nya TV går det lika bra att använda någon av USB-portarna på TV:n för detta ändamål. 55 - 60 tum 4,2 5 7990 SEK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum