Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

60" Smart TV med utmärkt bildkvalitet

LG 60UH605V

  Art.nr: 237415
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • Titta på Netflix och YouTube
  • Fantastisk bild med HDR Pro
  • Kan hängas på väggen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 60UH605V är en Smart TV med grym bild tack vare UHD-upplösningen. Du får fyra gånger så bra upplösning jämfört med Full HD så att du kan titta på maffigt 4K-material från till exempel Netflix. Med Smart TV får du också tillgång till en mängd andra applikationer, allt du behöver göra är att ansluta din TV till ditt trådlösa hemnätverk.

Upplösning som imponerar

Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix.

Levande färger med HDR Pro

HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 60" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild.

HDR Pro

Surroundljud utan krångel

Inbyggda högtalare i 60UH605V är försedda med Ultra Surround. Det  förvandlar vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare för att maxa 4K-upplevelsen genom att kombinera den med med ett levande ljud.

Underhållning för hela familjen

Enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. webOS 3.0 är skräddarsydd för att ge dig en bättre TV-upplevelse. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluta tillbehör utan massa krångel.

webOS 3.0

Enkel anslutning till internet

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(1 st)
  • Inbyggd soundbar med subwoofer
  • Pixel Plus Ultra HD för skarpare bild
  • Android TV med Google Play Butik

7 990:-

LG LG 60UH605V 60UH605V LG 60UH605V är en Smart TV med grym bild tack vare UHD-upplösningen. Du får fyra gånger så bra upplösning jämfört med Full HD så att du kan titta på maffigt 4K-material från till exempel Netflix. Med Smart TV får du också tillgång till en mängd andra applikationer, allt du behöver göra är att ansluta din TV till ditt trådlösa hemnätverk. Upplösning som imponerar Med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD. Det ger en grym skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix. Levande färger med HDR Pro HDR Pro anpassar i realtid skärmens ljusstyrka så att du får en naturlig skärpa på allt material du tittar på. Färgerna kommer till liv på den 60" stora Ultra HD-panelen. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt. Film, serie och TV-sändningar får helt enkelt perfekt bild. Surroundljud utan krångel Inbyggda högtalare i 60UH605V är försedda med Ultra Surround. Det  förvandlar vanliga tvåkanalshögtalare till virtuella sjukanalshögtalare för att maxa 4K-upplevelsen genom att kombinera den med med ett levande ljud. Underhållning för hela familjen Enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. webOS 3.0 är skräddarsydd för att ge dig en bättre TV-upplevelse. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluta tillbehör utan massa krångel. Enkel anslutning till internet Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet. 55 - 60 tum 4,9 9 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum