Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

60" Ultra HD TV med avancerad Dolby Vision HDR-teknik

LG 60UH770V

  Art.nr: 230509
 • Perfekt skärpa med HDR Super
 • Fantastiska färger med Quantum Display
 • Imponerande ljuddesign av harman/kardon
 • Titta på Netflix och YouTube
 • Magic Remote-kontroll ingår

Abonnemang

10 990:-

Delbetala från 916:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LG 60UH770V Super UHD 4K Smart TV garanterar en stor bildupplevelse. Den utökade färgskalan på den här IPS 4K Quantum-skärmen tillsammans med den höga upplösningen gör att du kan njuta av fantastisk realistiska film- och TV-upplevelser. HDR Super och Dolby Vision ser till att finjustera ljusstyrkan - det gör att detalj och färger framträder helt perfekt. 

Utsedd till bästa Smart TV

"Hjärtat i denna Ultra HD-TV, som finns i storlekar från 49 till 65 tum, är den tredje generationen av LG: s webOS, med nya funktioner – inklusive Mobile smartphone-anslutning via LG TV Plus-app och en omdesignad fjärrkontroll – som gör användarupplevelsen bättre än någonsin."

För att läsa hela testet klicka här!

WebOS 3.0 Smart-TV

TV:n är även utrustad med lättahnterliga och innehållsrika WebOS 2.0 Smart-TV. Det innebär att du får tillgång till tjänster som Netflix, Facebook och Viaplay. Till den här modellen medföljer även den populära fjärrkontrollen Magic Remote som gör användandet ännu enklare och snabbare. Ljuddesignen av Harman Kardon garanterar dessutom en utmärkt ljudkvalitet som skiljer sig från en vanlig platt-TV. 

HDR Super med Dolby Vision

Teknologin High Dynamic Range i LG 60UH770V, HDR Super, har stöd för Dolby Vision och skapar en uppslukande upplevelse med exakta färger, imponerande kontrast och kristallklara detaljer.

Fantastiska färger

Med ColorPrime Plus får du en mycket bred färgskala. Det gör att bilden blir fylld med otroligt liv och fylliga färger vilket ger en imponerande TV-upplevelse. 

Skarp kontrast med Ultra Luminance

Ultra Luminance optimerar kontrasten i bilden genom att använda oanvänd ström från mörka partier till ljusare områden. Det markerar tydligt skillnaden mellan mörka och ljusa partier i så du kan njuta av en ännu skarpare och tydligare bild. 

Local Dimming

Local Dimming delar TV-skärmen i flera mindre block för att justera ljuset. Eftersom ljuset styrs i små områden, kan information visas tydligt på alla områden på skärmen. Detta visar djupare svärta och klarare, skarpare bilder.

Titta även på

(5 st)
 • IPS 4K Quantum Display
 • HDR Pro
 • WebOS 3.0 Smart-TV

17 990:-

LG LG 60UH770V 60UH770V LG 60UH770V Super UHD 4K Smart TV garanterar en stor bildupplevelse. Den utökade färgskalan på den här IPS 4K Quantum-skärmen tillsammans med den höga upplösningen gör att du kan njuta av fantastisk realistiska film- och TV-upplevelser. HDR Super och Dolby Vision ser till att finjustera ljusstyrkan - det gör att detalj och färger framträder helt perfekt.  Utsedd till bästa Smart TV "Hjärtat i denna Ultra HD-TV, som finns i storlekar från 49 till 65 tum, är den tredje generationen av LG: s webOS, med nya funktioner – inklusive Mobile smartphone-anslutning via LG TV Plus-app och en omdesignad fjärrkontroll – som gör användarupplevelsen bättre än någonsin." För att läsa hela testet klicka här! WebOS 3.0 Smart-TV TV:n är även utrustad med lättahnterliga och innehållsrika WebOS 2.0 Smart-TV. Det innebär att du får tillgång till tjänster som Netflix, Facebook och Viaplay. Till den här modellen medföljer även den populära fjärrkontrollen Magic Remote som gör användandet ännu enklare och snabbare. Ljuddesignen av Harman Kardon garanterar dessutom en utmärkt ljudkvalitet som skiljer sig från en vanlig platt-TV.  HDR Super med Dolby Vision Teknologin High Dynamic Range i LG 60UH770V, HDR Super, har stöd för Dolby Vision och skapar en uppslukande upplevelse med exakta färger, imponerande kontrast och kristallklara detaljer. Fantastiska färger Med ColorPrime Plus får du en mycket bred färgskala. Det gör att bilden blir fylld med otroligt liv och fylliga färger vilket ger en imponerande TV-upplevelse.  Skarp kontrast med Ultra Luminance Ultra Luminance optimerar kontrasten i bilden genom att använda oanvänd ström från mörka partier till ljusare områden. Det markerar tydligt skillnaden mellan mörka och ljusa partier i så du kan njuta av en ännu skarpare och tydligare bild.  Local Dimming Local Dimming delar TV-skärmen i flera mindre block för att justera ljuset. Eftersom ljuset styrs i små områden, kan information visas tydligt på alla områden på skärmen. Detta visar djupare svärta och klarare, skarpare bilder. 55 - 60 tum 5 6 10990 SEK 10990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum