Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

55" Smart TV med häftig, tresidig Ambilight

Philips 55PUS7181

  Art.nr: 231615
  • Tresidig Ambilight ger grym upplevelse
  • Smart TV med bl.a. Netflix och YouTube
  • Inbyggd soundbar
  • Perfekt svärta med Philips Premium Color

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tunn ram, vacker design, tekniker och finesser. Philips 55PUS7181 har allt du behöver för att få grym stämning i vardagsrummet. Med flera olika tekniker för att säkra ett grymt bildresultat kan du alltid lita på att du får bästa möjliga bild. I kombination med tresidig Ambilight och en inbyggd soundbar är upplevelsen komplett direkt ur kartongen - det är bara att koppla in, titta och njuta!

Upplev TV på ett helt nytt sätt

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett.

Perfekt bild i alla lägen

Denna TV är utrustad med både Pixel Precise Ultra HD och Premium Color från Philips. Den förstnämnda omvandlar ingångsbilden så att den visas i Ultra HD-upplösning. Det ger jämna och skarpa rörliga bilder och en utmärkt kontrast som verkligen gör sitt rätt när du tittar på film eller serier. Svartare nyanser, vitare vitt och levande färger - oavsett bildkälla.

Den andra tekniken, Premium Color, kombinerar ett brett färgomfång tillsammans med 4 biljoner färgers färgbehandling. Med så mycket bättre färgupplösning kommer allt som visas på denna TV till liv, oavsett om det är semesterbilder eller filmer.

Den ser lika bra ut som den presterar

Ditt vardagsrum speglar din stil och det är viktigt att din TV passar in. Philips 55PUS7181 har en subtil design med moderna drag och kvalitetsytor med polerad krom. Denna snygg pjäs kommer att smälta in i ditt vardagsrum oavsett inredning.

Smart TV med Google Play Store

Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program. Du kan enkelt ladda ner applikationer som Netflix, Facebook och YouTube.

Kraftfullt ljud från en slimmad TV

En riktigt tunn TV med kraftfullt ljud har länge bara varit något man fantiserat om... Men Philips har gjort det möjligt genom att ta bort frontgallret och på det viset få ett helt obehindrat ljud. Högtalarna är istället byggda i hållbart material och kraftfulla neodymiummagneter. Du kan ta del av höga och djupa toner trots denna slimmade designen på högtalarpanelen.

Du hör viskningar, steg och golvknarr och du får extra mycket inlevelse med kraftiga explosioner och smällar tack vare en djup bas.

Titta även på

(1 st)
  • Inbyggd soundbar med subwoofer
  • Pixel Plus Ultra HD för skarpare bild
  • Android TV med Google Play Butik

7 990:-

Philips Philips 55PUS7181 55PUS7181/12 Tunn ram, vacker design, tekniker och finesser. Philips 55PUS7181 har allt du behöver för att få grym stämning i vardagsrummet. Med flera olika tekniker för att säkra ett grymt bildresultat kan du alltid lita på att du får bästa möjliga bild. I kombination med tresidig Ambilight och en inbyggd soundbar är upplevelsen komplett direkt ur kartongen - det är bara att koppla in, titta och njuta! Upplev TV på ett helt nytt sätt En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härlig färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett. Perfekt bild i alla lägen Denna TV är utrustad med både Pixel Precise Ultra HD och Premium Color från Philips. Den förstnämnda omvandlar ingångsbilden så att den visas i Ultra HD-upplösning. Det ger jämna och skarpa rörliga bilder och en utmärkt kontrast som verkligen gör sitt rätt när du tittar på film eller serier. Svartare nyanser, vitare vitt och levande färger - oavsett bildkälla. Den andra tekniken, Premium Color, kombinerar ett brett färgomfång tillsammans med 4 biljoner färgers färgbehandling. Med så mycket bättre färgupplösning kommer allt som visas på denna TV till liv, oavsett om det är semesterbilder eller filmer. Den ser lika bra ut som den presterar Ditt vardagsrum speglar din stil och det är viktigt att din TV passar in. Philips 55PUS7181 har en subtil design med moderna drag och kvalitetsytor med polerad krom. Denna snygg pjäs kommer att smälta in i ditt vardagsrum oavsett inredning. Smart TV med Google Play Store Google Play Store och Philips appgalleriet går utöver de klassiska tv-programmen för att ge dig ett stort onlineutbud av filmer, TV, musik, program och spel. 16 GB utbyggbart minne innebär att det finns gott om plats att lagra alla dina favoriter och att installera fler program. Du kan enkelt ladda ner applikationer som Netflix, Facebook och YouTube. Kraftfullt ljud från en slimmad TV En riktigt tunn TV med kraftfullt ljud har länge bara varit något man fantiserat om... Men Philips har gjort det möjligt genom att ta bort frontgallret och på det viset få ett helt obehindrat ljud. Högtalarna är istället byggda i hållbart material och kraftfulla neodymiummagneter. Du kan ta del av höga och djupa toner trots denna slimmade designen på högtalarpanelen. Du hör viskningar, steg och golvknarr och du får extra mycket inlevelse med kraftiga explosioner och smällar tack vare en djup bas. 55 - 60 tum 3,9 22 7990 SEK 7990 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum