Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Veckans klipp

55" 4K Smart TV med stämningsfull Ambilight

Philips 55PUT6401

  Art.nr: 231608
 • Ultra HD (3840 x 2160)
 • Imponerande bild med tvåsidig Ambilight
 • Titta på Netflix och YouTube
 • Smart TV med Google Play Butik
 • Snabb Quad Core-processor

Abonnemang

5 990:-

Delbetala från 499:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips 55PUT6401 är slimmad och funktionsspäckad 55" LED-TV i en elegant design. 4K UHD upplösning ger en fantastiskt skarp och naturtrogen bil och tillsammans med Pixel Plus Ultra HD och Mikro Dimming Pro kan du räkna med storslagna tittarupplevelser. 

Löjligt mycket TV för pengarna

"Med en prislapp runt 8000 kronor, 4K-upplösning och operativsystemet Android under huven är Philips 55PUT6401 löjligt mycket tv för pengarna. Tv:n hade inte stöd för den nya hdr-tekniken under testperioden, men som vi har förstått det kommer det att dyka upp i och med en framtida mjukvaruuppdatering. "

Du kan läsa hela testet genom att klicka på länken här och kika på sida 18 i Digital Life.

Upplev TV på ett helt nytt sätt

En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härligt färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett.

Underhållning för hela familjen

Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta - direkt i din TV. Med stöd för bland annat Google Cast, Netflix och Google Play Butik är det enkelt att hela tiden upptäcka ny underhållning.

Bildmotor som imponerar

55PUT6401 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa perfekt kvalitet. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du superb bildkvalitet.

Blixtsnabb prestanda

En Quad Core-processor gör att du kan navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-gränssnittet frigör kraften hos Quad Core-processorn för en snabb och enkel användning.

Modern, slimmad design

Alla fantastiska konstverk behöver ett eget staffli. Och denna Philips TV är inget undantag - ett tunt aluminiumstativ med klämmdesign bär upp 55PUT6401 och ger ett stilrent och modernt intryck i ditt vardagsrum. Det går lika bra att hänga den på väggen som att ställa den på din TV-möbel.

Bild med det lilla extra

Det är viktigt att man får en bra svärta och levande färger när man tittar på film. Förutom en bra upplösning måste färgerna ligga rätt i skärmen. Micro Dimming Pro är en teknik som arbetar i realtid för att säkerställa bästa möjliga svärta och att färgerna är naturliga och levande utan att du ska behöva krångla med färgkalibrering.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(10 st)
 • Smart-TV anpassad för hela familjen
 • Levande färger med HDR Pro
 • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta

7 990:-

Philips Philips 55PUT6401 55PUT6401/12 Philips 55PUT6401 är slimmad och funktionsspäckad 55" LED-TV i en elegant design. 4K UHD upplösning ger en fantastiskt skarp och naturtrogen bil och tillsammans med Pixel Plus Ultra HD och Mikro Dimming Pro kan du räkna med storslagna tittarupplevelser.  Löjligt mycket TV för pengarna "Med en prislapp runt 8000 kronor, 4K-upplösning och operativsystemet Android under huven är Philips 55PUT6401 löjligt mycket tv för pengarna. Tv:n hade inte stöd för den nya hdr-tekniken under testperioden, men som vi har förstått det kommer det att dyka upp i och med en framtida mjukvaruuppdatering. "Du kan läsa hela testet genom att klicka på länken här och kika på sida 18 i Digital Life. Upplev TV på ett helt nytt sätt En TV med Ambilight ger en bredare skärm, en närmare upplevelse och en varm och skön känsla i vardagsrummet. Med ett härligt färgsken som lever i realtid kommer färger, känslor och spänning till liv utanför skärmen och in i rummet. Hela ditt vardagsrum förvandlas till en av plats av underhållning och tittarupplevelsen blir komplett. Underhållning för hela familjen Smart TV har med tiden blivit ännu smartare och har kompletterats med Android TV. Nu kan du uppleva allt det du älskar på din smartphone eller surfplatta - direkt i din TV. Med stöd för bland annat Google Cast, Netflix och Google Play Butik är det enkelt att hela tiden upptäcka ny underhållning. Bildmotor som imponerar 55PUT6401 använder sig av en Pixel Plus HD-motor som i realtid optimerar bilden för att skapa perfekt kvalitet. Oavsett om du strömmar innehåll från webben eller om du tittar på film från en Blu-ray-spelare får du superb bildkvalitet. Blixtsnabb prestanda En Quad Core-processor gör att du kan navigera, starta appar och spela video på ett snabbt, intuitivt och roligt sätt. Android-gränssnittet frigör kraften hos Quad Core-processorn för en snabb och enkel användning. Modern, slimmad design Alla fantastiska konstverk behöver ett eget staffli. Och denna Philips TV är inget undantag - ett tunt aluminiumstativ med klämmdesign bär upp 55PUT6401 och ger ett stilrent och modernt intryck i ditt vardagsrum. Det går lika bra att hänga den på väggen som att ställa den på din TV-möbel. Bild med det lilla extra Det är viktigt att man får en bra svärta och levande färger när man tittar på film. Förutom en bra upplösning måste färgerna ligga rätt i skärmen. Micro Dimming Pro är en teknik som arbetar i realtid för att säkerställa bästa möjliga svärta och att färgerna är naturliga och levande utan att du ska behöva krångla med färgkalibrering. 55 - 60 tum 3,4 5 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum