Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

55" Ultra HD TV för förstklassig bildupplevelse

Samsung UE55KS8005TXXE

  Art.nr: 230565
 • Quantum Dot-teknik för perfekt färgåtergivning
 • HDR1000 ger utmärkt bild i ljusa och mörka scener
 • 10 års inbränningsgaranti från Samsung
 • Ramlös design för elegant vy från alla håll
 • One Remote Control

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Smart TV har aldrig sett bättre ut. Samsung UE55KS8005 är en 4K SUHD-TV med Samsungs nya Quantum Dot-panel. Denna nya panel i kombination med HDR 1000 och Peak Illuminator Pro ger dig en överlägsen bild som tar dig närmare film och serier. Den nästan ramlösa designen gör att bilden blir ännu mer levande och du får perfekt bild oavsett vart i TV-soffan du sitter.

UE55KS8005 kommer också med Tizen Smart TV. Ett snyggt och snabbt gränssnitt som gör det både enklare och roligare att titta på TV. Du kommer åt dina favoritserier på Netflix, din media på datorn eller en av alla tusentals applikationer som finns att hämta direkt i TV:n.

Svärta som verkligen är svart

Med Samsungs Ultra Black-teknik får du en perfekt svärta. Med rätt kontrast kommer scener med mörk natur verkligen till liv, oavsett om du tittar på TV i ljust eller mörkt rum.

Elegant design i alla vinklar

Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning.

Perfekt bild i alla sändningar

Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE55KS8005 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV.

Fylld med underhållning

Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till.

En kontroll för alla enheter

Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma.

Titta även på

(0 st)
 • IPS 4K-Panel med knivskarp bild
 • Ultra HD (3840 x 2160) med uppskalning
 • Smart TV för hela familjen

11 990:-

Samsung Samsung UE55KS8005TXXE UE55KS8005TXXE Smart TV har aldrig sett bättre ut. Samsung UE55KS8005 är en 4K SUHD-TV med Samsungs nya Quantum Dot-panel. Denna nya panel i kombination med HDR 1000 och Peak Illuminator Pro ger dig en överlägsen bild som tar dig närmare film och serier. Den nästan ramlösa designen gör att bilden blir ännu mer levande och du får perfekt bild oavsett vart i TV-soffan du sitter. UE55KS8005 kommer också med Tizen Smart TV. Ett snyggt och snabbt gränssnitt som gör det både enklare och roligare att titta på TV. Du kommer åt dina favoritserier på Netflix, din media på datorn eller en av alla tusentals applikationer som finns att hämta direkt i TV:n. Svärta som verkligen är svart Med Samsungs Ultra Black-teknik får du en perfekt svärta. Med rätt kontrast kommer scener med mörk natur verkligen till liv, oavsett om du tittar på TV i ljust eller mörkt rum. Elegant design i alla vinklar Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning. Perfekt bild i alla sändningar Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE55KS8005 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV. Fylld med underhållning Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till. En kontroll för alla enheter Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. 55 - 60 tum 4,6 23 10990 SEK 10990 NewCondition SoldOut
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum