Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

55” UHD TV i elegant vit design med exakt färgåtergivning

Samsung UE55KU6515UXXE

  Art.nr: 237431
 • Imponerande färgåtergivning med HDR
 • Välvd design för omslutande bildupplevelse
 • Perfekt svärta med Micro Dimming
 • Inbyggd UHD-uppskalning
 • Fylld med underhållning för hela familjen

Abonnemang

7 990:-

Delbetala från 666:-/mån Info

Info
Levereras till ombud inom 3 – 4 arbetsdagar.
Vårt snabbaste leveranssätt. Alla beställningar gjorda före kl. 22 levereras nästa vardag. För dig med NetOnNet-kortet är Expressfrakten alltid kostnadsfri. För leveranser norr om postnummerområde 82 (Östersundsregionen), samt öar utan broförbindelse, är leveranstiden 2 dagar.

Andra alternativ för dig

Satsa på något ännu bättre

(12 st)
 • Quantum Dot-teknik för perfekt färgåtergivning
 • HDR1000 ger utmärkt bild i ljusa och mörka scener
 • 10 års inbränningsgaranti från Samsung

12 990:-

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Elegant, välvd Smart TV med Ultra HD-upplösning och HDR. Denna Samsung-TV ger dig äkta biokänsla hemma med flera olika bildtekniker som arbetar i realtid för att hela tiden säkerställa bästa möjliga bild oavsett vad du tittar på.

Upplev alla detaljer med Ultra HD

Med hela fyra gånger så mycket högre upplösning än Full HD kommer bilden till liv på den maffiga, välvda skärmen. Du får otroligt detaljrikedom med perfekt skärpa oavsett om du tittar på film, spelar TV-spel eller sträcktittar din favoritserie på Netflix.

Denna TV använder sig också av en inbyggd UHD-uppskalning och kan därför optimera icke UHD-material för att visa det med större och bättre upplösning. Det gör att du kan ta del av den imponerande UHD-känslan även när du tittar på material som inte är 4K.

En omslutande tittarupplevelse

Den stora, välvda skärmen ger ett större bilddjup som tidigare inte var möjligt att återskapa. Spänningen kommer närmare och du får en imponerande bildupplevelse direkt i ditt vardagsrum. Oavsett vart du sitter i soffan får du också en mer naturlig betraktningsvinkel.

Bilden kommer till liv med HDR

Upptäck en perfekt ljusstyrka, en riktigt svärta och färger som verkligen visar sin rätta kulör. HDR skapar en imponerande, visuell upplevelse i din TV. Med mer ljusstyrka och en fantastisk kontrast kommer varje scen till liv i ditt vardagsrum. Fängslande färger och djupare svärta erbjuder en större färgpalett som man tidigare inte kunnat presentera på en TV. Äkta biokänsla på hemmaplan helt enkelt!

Mindre bildbrus

Ultra Clean View analyserar bilden och filtrerar bort och reducerar bildbrus. Även om bildkällan inte når upp till Full HD-kvalitet kan du ändå njuta av en bildkvalitet som nästan är i klass med UHD-kvalitet.

En kontroll för alla enheter

Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma.

Underhållning för hela familjen

Med Samsungs nya Smart Hub får du tillgång till en uppsjö av olika applikationer. Det finns underhållning samlad för hela familjen med applikationer som Netflix, YouTube och HBO. Det finns också spel att hämta och du behöver inga extra kontroller för att komma igång, det är bara att greppa tag i TV-kontrollen och köra.

Blixtsnabb prestanda

Samsungs nya fyrkärniga processor gör din Smart TV riktigt snabb. Du märker stor skillnad vid multitasking och när du växlar mellan innehåll och webbläsare. Upptäck Samsungs snabbaste Smart TV hittills.

Enkel anslutning till ditt nätverk

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Titta även på

(5 st)
 • Levande färger med HDR Pro
 • ULTRA Luminance skapar perfekt svärta
 • Magic Remote medföljer

8 390:-

Samsung Samsung UE55KU6515UXXE UE55KU6515UXXE Elegant, välvd Smart TV med Ultra HD-upplösning och HDR. Denna Samsung-TV ger dig äkta biokänsla hemma med flera olika bildtekniker som arbetar i realtid för att hela tiden säkerställa bästa möjliga bild oavsett vad du tittar på. Upplev alla detaljer med Ultra HD Med hela fyra gånger så mycket högre upplösning än Full HD kommer bilden till liv på den maffiga, välvda skärmen. Du får otroligt detaljrikedom med perfekt skärpa oavsett om du tittar på film, spelar TV-spel eller sträcktittar din favoritserie på Netflix. Denna TV använder sig också av en inbyggd UHD-uppskalning och kan därför optimera icke UHD-material för att visa det med större och bättre upplösning. Det gör att du kan ta del av den imponerande UHD-känslan även när du tittar på material som inte är 4K. En omslutande tittarupplevelse Den stora, välvda skärmen ger ett större bilddjup som tidigare inte var möjligt att återskapa. Spänningen kommer närmare och du får en imponerande bildupplevelse direkt i ditt vardagsrum. Oavsett vart du sitter i soffan får du också en mer naturlig betraktningsvinkel. Bilden kommer till liv med HDR Upptäck en perfekt ljusstyrka, en riktigt svärta och färger som verkligen visar sin rätta kulör. HDR skapar en imponerande, visuell upplevelse i din TV. Med mer ljusstyrka och en fantastisk kontrast kommer varje scen till liv i ditt vardagsrum. Fängslande färger och djupare svärta erbjuder en större färgpalett som man tidigare inte kunnat presentera på en TV. Äkta biokänsla på hemmaplan helt enkelt! Mindre bildbrus Ultra Clean View analyserar bilden och filtrerar bort och reducerar bildbrus. Även om bildkällan inte når upp till Full HD-kvalitet kan du ändå njuta av en bildkvalitet som nästan är i klass med UHD-kvalitet. En kontroll för alla enheter Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. Underhållning för hela familjen Med Samsungs nya Smart Hub får du tillgång till en uppsjö av olika applikationer. Det finns underhållning samlad för hela familjen med applikationer som Netflix, YouTube och HBO. Det finns också spel att hämta och du behöver inga extra kontroller för att komma igång, det är bara att greppa tag i TV-kontrollen och köra. Blixtsnabb prestanda Samsungs nya fyrkärniga processor gör din Smart TV riktigt snabb. Du märker stor skillnad vid multitasking och när du växlar mellan innehåll och webbläsare. Upptäck Samsungs snabbaste Smart TV hittills. Enkel anslutning till ditt nätverk Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Perfekt för dig som vill ha en stilren installation i vardagsrummet. 55 - 60 tum 4,7 3 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. 55 - 60 tum