Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Curved 55" 4K Ultra HD-TV med utmärkt bild

Samsung UE55MU6275UXXC

  Art.nr: 244237
  • HDR med skarpare kontrast
  • Välvd omslutande design
  • Smart TV med Netflix och YouTube
  • Briljant färgbalans
  • Samsung One Remote medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

UE55MU6275UXXC är en 55 tums TV från Samsungs 6-serie i dess välkända välvda design som omsluter dig som användare och ger ett rikare djup. För att förstärka din upplevelse använder du den medföljande innovativa One Remote Control där du inte bara väljer bland alla integrerade appar och streamingtjänster, utan du får även möjlighet att styra dina andra anslutna enheter med samma kontroll.

Större detaljrikedom

4K Ultra HD med uppskalning gör att du kan se på befintliga sändningar som sänds i detta högupplösta format med klara detaljer och fantastisk skärpa. Själva uppskalningen gör att övrigt material som inte är 4K automatiskt optimeras för visning och levererar förbättrad bild från exempelvis marksänd TV som bildkälla. Flertalet tjänster sänder i dagsläget i UHD som YouTube och Netflix för att du lätt skall kunna streama storslagen kvalitet direkt i din TV.

HDR och explosiv färgrikedom

Med inbyggt stöd för HDR får du ytterligare detaljrikedom och mer ljus för att ge jämnare bildåtergivning med skarpare kontrast. Detta möjliggör även att samtidigt kunna visa alla scenarion med full detalj både inuti mörka och ljusa områden på samma gång.
Tillsammans med Samsungs PurColor teknik skapas en äkta färgåtergivning med alla bevarade toner så att du kan ta del av hela bildrikedomen.

1400 PQI ökar skärpan

För att ge dig fartfyllda scener med reducerad oskärpa har denna TV mycket tack vare sin utformning kunnat skapa avsevärt utökad uppdateringshastighet.

Fördjupad upplevelse

Genom användning av Auto Depth Enhancer tilldelas en mer involverande känsla genom att bildens kontrast justeras i olika delar för att ge dig en starkare känsla av djup.

Genomtänkt design

För att smälta in tillsammans med din TV har UE55MU6275UXXC designats med välvt stativ för att passa lika bra in i rummet och inte särskilja sig ifrån din TV.

Kontrollera innehållet inuti och från mobilen

Med hjälp av Smart View-appen ansluter du enkelt din mobil till din TV för att dela med dig av ditt innehåll eller om du hellre vill ha möjlighet att styra innehållet med din mobil.

En kontroll för alla enheter

Med den medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs operativsystem Tizen ihop med Smart Hub-gränssnitt och denna enhet blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma och ta del av oerhört stor mängd underhållning online.

Samsung Samsung UE55MU6275UXXC UE55MU6275UXXC UE55MU6275UXXC är en 55 tums TV från Samsungs 6-serie i dess välkända välvda design som omsluter dig som användare och ger ett rikare djup. För att förstärka din upplevelse använder du den medföljande innovativa One Remote Control där du inte bara väljer bland alla integrerade appar och streamingtjänster, utan du får även möjlighet att styra dina andra anslutna enheter med samma kontroll. Större detaljrikedom 4K Ultra HD med uppskalning gör att du kan se på befintliga sändningar som sänds i detta högupplösta format med klara detaljer och fantastisk skärpa. Själva uppskalningen gör att övrigt material som inte är 4K automatiskt optimeras för visning och levererar förbättrad bild från exempelvis marksänd TV som bildkälla. Flertalet tjänster sänder i dagsläget i UHD som YouTube och Netflix för att du lätt skall kunna streama storslagen kvalitet direkt i din TV. HDR och explosiv färgrikedom Med inbyggt stöd för HDR får du ytterligare detaljrikedom och mer ljus för att ge jämnare bildåtergivning med skarpare kontrast. Detta möjliggör även att samtidigt kunna visa alla scenarion med full detalj både inuti mörka och ljusa områden på samma gång.Tillsammans med Samsungs PurColor teknik skapas en äkta färgåtergivning med alla bevarade toner så att du kan ta del av hela bildrikedomen. 1400 PQI ökar skärpan För att ge dig fartfyllda scener med reducerad oskärpa har denna TV mycket tack vare sin utformning kunnat skapa avsevärt utökad uppdateringshastighet. Fördjupad upplevelse Genom användning av Auto Depth Enhancer tilldelas en mer involverande känsla genom att bildens kontrast justeras i olika delar för att ge dig en starkare känsla av djup. Genomtänkt design För att smälta in tillsammans med din TV har UE55MU6275UXXC designats med välvt stativ för att passa lika bra in i rummet och inte särskilja sig ifrån din TV. Kontrollera innehållet inuti och från mobilen Med hjälp av Smart View-appen ansluter du enkelt din mobil till din TV för att dela med dig av ditt innehåll eller om du hellre vill ha möjlighet att styra innehållet med din mobil. En kontroll för alla enheter Med den medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs operativsystem Tizen ihop med Smart Hub-gränssnitt och denna enhet blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma och ta del av oerhört stor mängd underhållning online. 55 - 60 tum 4,2 5 7990 SEK 7990 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum