Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

60" Ultra HD TV med minimalistisk design

Samsung UE60KS7005UXXE

  Art.nr: 230551
  • Quantum Dot-teknik för perfekt färgåtergivning
  • HDR1000 ger utmärkt bild i ljusa och mörka scener
  • 10 års inbränningsgaranti från Samsung
  • Ramlös design för elegant vy från alla håll
  • One Remote Control

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En exklusiv SUHD -TV med superslimmad design, som är lika vacker från alla håll. Quantum Dot teknik ger större färgomfång och fantastisk HDR dynamik. Precision Black reglerar bakgrundsljuset för bästa svärta och Peak Illuminator ger extra skjuts i ljusa partier. Den senaste Smart-TV:n ger snabb tillgång till appar och filmtjänster, men också din vanliga TV-mottagare och till och med settopbox kan nu nås direkt från Smart-hub.

10 års inbränningsgaranti

Samsung erbjuder en inbränningsgaranti på 10 år på denna modell. Inbränning är en permanent skada på en TV-skärm som kan orsakas av långvarig visning av samma bild eller scen.Denna garanti är begränsad till inbränning vid privat TV-tittande och gäller ej för SUHD TV som använts i kommersiellt syfte.

Läs mer och hämta material för garantin här.

Elegant design i alla vinklar

Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning.

Perfekt bild i alla sändningar

Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE60KS7005 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV.

Fylld med underhållning

Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till.

En kontroll för alla enheter

Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma.

Samsung Samsung UE60KS7005UXXE UE60KS7005UXXE En exklusiv SUHD -TV med superslimmad design, som är lika vacker från alla håll. Quantum Dot teknik ger större färgomfång och fantastisk HDR dynamik. Precision Black reglerar bakgrundsljuset för bästa svärta och Peak Illuminator ger extra skjuts i ljusa partier. Den senaste Smart-TV:n ger snabb tillgång till appar och filmtjänster, men också din vanliga TV-mottagare och till och med settopbox kan nu nås direkt från Smart-hub. 10 års inbränningsgaranti Samsung erbjuder en inbränningsgaranti på 10 år på denna modell. Inbränning är en permanent skada på en TV-skärm som kan orsakas av långvarig visning av samma bild eller scen.Denna garanti är begränsad till inbränning vid privat TV-tittande och gäller ej för SUHD TV som använts i kommersiellt syfte.Läs mer och hämta material för garantin här. Elegant design i alla vinklar Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning. Perfekt bild i alla sändningar Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE60KS7005 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV. Fylld med underhållning Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till. En kontroll för alla enheter Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. 55 - 60 tum 4,4 13 12990 SEK 12990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 55 - 60 tum