Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Välvd 65" Ultra HD TV för en intensivare inlevelse

Samsung UE65KS7505UXXE

  Art.nr: 230555
  • Quantum Dot-teknik för perfekt färgåtergivning
  • HDR1000 ger utmärkt bild i ljusa och mörka scener
  • 10 års inbränningsgaranti från Samsung
  • Välvd, ramlös design för perfekt bild
  • One Remote Control

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

En exklusiv SUHD-TV med superslimmad design, som är lika vacker från alla håll. Quantum Dot teknik ger större färgomfång och fantastisk HDR dynamik. Precision Black reglerar bakgrundsljuset för bästa svärta och Peak Illuminator ger extra skjuts i ljusa partier. Den senaste Smart-TV:n ger snabb tillgång till appar och filmtjänster, men också din vanliga TV-mottagare och till och med settopbox kan nu nås direkt från Smart-hub.

"Samsung har gett 7-serien en efterlängtad överhalning som gör att KS7005 och KS7505 kan hävda sig i TV-apparaternas tätskikt. Ljusstyrkan och kontrasten gör ett väsentligt hopp från fjolårets 7-serie, bildkvaliteten är faktiskt så bra att den kan utmana de dyrare modellerna i 8- och 9-serien på flera områden."

Läs hela testet här!

Elegant design i alla vinklar

Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning.

Perfekt bild i alla sändningar

Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE65KS7505 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV.

Fylld med underhållning

Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till.

En kontroll för alla enheter

Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma.

Samsung Samsung UE65KS7505UXXE UE65KS7505UXXE En exklusiv SUHD-TV med superslimmad design, som är lika vacker från alla håll. Quantum Dot teknik ger större färgomfång och fantastisk HDR dynamik. Precision Black reglerar bakgrundsljuset för bästa svärta och Peak Illuminator ger extra skjuts i ljusa partier. Den senaste Smart-TV:n ger snabb tillgång till appar och filmtjänster, men också din vanliga TV-mottagare och till och med settopbox kan nu nås direkt från Smart-hub. "Samsung har gett 7-serien en efterlängtad överhalning som gör att KS7005 och KS7505 kan hävda sig i TV-apparaternas tätskikt. Ljusstyrkan och kontrasten gör ett väsentligt hopp från fjolårets 7-serie, bildkvaliteten är faktiskt så bra att den kan utmana de dyrare modellerna i 8- och 9-serien på flera områden."Läs hela testet här! Elegant design i alla vinklar Med en elegant och slimmad design blir din nya TV en snygg pryl i vardagsrummet. Häng upp den på väggen eller placera den på en mediabänk och den kommer att smälta in din inredning. Perfekt bild i alla sändningar Du får perfekt bildåtergivning oavsett om du tittar på SUHD-upplöst sändning eller inte. Den smarta bildprocessorn i UE65KS7505 analyserar alltid bilden i realtid för att skapa en perfekt ljusstyrka och levande färger oavsett om du tittar på en vanlig TV-sändning eller högupplösta Blu-ray-filmer. Räkna alltid med att du får bästa möjliga bild med din Samsung TV. Fylld med underhållning Din nya Samsung TV är fylld med underhållning som kan hämtas direkt. Ta del av flera tusen olika applikationer, spela spel och titta på dina favoritserier på Netflix. Allt du behöver är ett trådlöst hemnätverk att ansluta till. En kontroll för alla enheter Med en medföljande One Remote Control styr du enkelt alla dina enheter från en enda fjärrkontroll, allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. 63 - 69 tum 4,8 15 14290 SEK 14290 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 63 - 69 tum