Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

65" Curved 4K-TV med HDR 10+ och röststyrning

Samsung UE65NU7655UXXC

  Art.nr: 1003022
  • Tizen Smart TV för enkel navigering
  • Dynamic Crystal Color för livfullare färger
  • Ljusstark bildpanel med djup svärta
  • Utmärkt kontrast med HLG & HDR 10+
  • Samsung One Remote Premium

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Samsung UE65NU7655 ger dig en färgstark och imponerande bild med HDR och 4K UHD på en en välvd bildskärm för djupare känsla och ytterligare trivsamma, smarta funktioner. Anslut din TV förslagsvis med Wi-Fi och gränssnittet Tizen Smart TV ger dig tillgång till smarta streaming-tjänster och appar samtidigt som du med One Remote Premium även kan styra allt med hjälp av rösten för att navigera snabbt och lätt.

Skarpare och livfullare bild

Den utmärkta bildpanelen som kan ge dig underhållning upp till äkta 4K UHD-upplösning ger dig inte bara en en pixeltäthet fyra gånger så hög som traditionell Full HD, utan även en bred färgåtergivning med utmärkt precision.
Tillsammans med Samsung Crystal Color skapas rätt förutsättningar framhäva både ljusstyrka och livfullare färgåtergivning och Supreme UHD Dimming som effektivt justerar ljusstyrkan för att tydligare särskilja ljusare från mörkare områden i hela bilden.

Du får en utmärkt balans mellan allt ljust och den djupare svärtan samtidigt som en enastående dynamik kvarstår helt fritt från förvrängning och ljusöverstrålning i bilden.

HDR för ökad dynamik

Utöver att kunna få mer än skarp och ljus bild med korrekt färgåtergivning har 65NU7655 både HLG och HDR 10+ som effektfullt optimerar varje enskild scen för att framhäva detaljer i ljusa och mörka områden sömlöst och ger ökad kontrast. Med modern och avancerad teknik får du en förbluffande samt verklighetstrogen bild du aldrig vill slå av.

Anslut trådlöst med Wi-Fi och till enheter med BT

För att du på lättaste möjliga sätt skall komma igång med din nya TV ansluter du enkelt din TV mot ditt Wi-Fi för att bli sammankopplad för ytterligare funktioner. Vid förstagångsinstallationen kan du ta hjälp av SmartThings-appen som kan underlätta integrering av basinformation som Wi-Fi-lösenord samtidigt som du på ett bekant sätt konfigurerar din TV. Du kan när som helst både spegla din smartphone mot din TV-skärm men även direkt casta innehållet ur kompatibla favoritstreaming-appar, om de inte redan finns direkt i din TV.

Med stöd för BT HID låter dig ansluta extra enheter till din TV trådlöst med Bluetooth så du enkelt kan använda exempelvis kompatibla tangentbord, hörlurar eller en spelkontroller.

Få trivsam och smart kontroll över din TV

Den medföljande premium-fjärrkontrollen i metall använder du för att enkelt styra de flesta av dina enheter från en enda fjärrkontroll - allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt, Tizen Smart TV, fyrkärnig processor och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. Stöd finns även för röststyrning för att du snabbar och ännu enklare hittar rätt. 

Ljud i hög kvalitet direkt ur din TV

Den sammanlagda uteffekten på 20 W RMS och stödet för Dolby Digital Plus säkerställer att denna TV kan leverera ett klart ljud samtidigt som utmärkt hårdvara ger en trivsam ljudbild.

1003022 Samsung Samsung UE65NU7655UXXC UE65NU7655UXXC Samsung UE65NU7655 ger dig en färgstark och imponerande bild med HDR och 4K UHD på en en välvd bildskärm för djupare känsla och ytterligare trivsamma, smarta funktioner. Anslut din TV förslagsvis med Wi-Fi och gränssnittet Tizen Smart TV ger dig tillgång till smarta streaming-tjänster och appar samtidigt som du med One Remote Premium även kan styra allt med hjälp av rösten för att navigera snabbt och lätt. Skarpare och livfullare bild Den utmärkta bildpanelen som kan ge dig underhållning upp till äkta 4K UHD-upplösning ger dig inte bara en en pixeltäthet fyra gånger så hög som traditionell Full HD, utan även en bred färgåtergivning med utmärkt precision.Tillsammans med Samsung Crystal Color skapas rätt förutsättningar framhäva både ljusstyrka och livfullare färgåtergivning och Supreme UHD Dimming som effektivt justerar ljusstyrkan för att tydligare särskilja ljusare från mörkare områden i hela bilden. Du får en utmärkt balans mellan allt ljust och den djupare svärtan samtidigt som en enastående dynamik kvarstår helt fritt från förvrängning och ljusöverstrålning i bilden. HDR för ökad dynamik Utöver att kunna få mer än skarp och ljus bild med korrekt färgåtergivning har 65NU7655 både HLG och HDR 10+ som effektfullt optimerar varje enskild scen för att framhäva detaljer i ljusa och mörka områden sömlöst och ger ökad kontrast. Med modern och avancerad teknik får du en förbluffande samt verklighetstrogen bild du aldrig vill slå av. Anslut trådlöst med Wi-Fi och till enheter med BT För att du på lättaste möjliga sätt skall komma igång med din nya TV ansluter du enkelt din TV mot ditt Wi-Fi för att bli sammankopplad för ytterligare funktioner. Vid förstagångsinstallationen kan du ta hjälp av SmartThings-appen som kan underlätta integrering av basinformation som Wi-Fi-lösenord samtidigt som du på ett bekant sätt konfigurerar din TV. Du kan när som helst både spegla din smartphone mot din TV-skärm men även direkt casta innehållet ur kompatibla favoritstreaming-appar, om de inte redan finns direkt i din TV. Med stöd för BT HID låter dig ansluta extra enheter till din TV trådlöst med Bluetooth så du enkelt kan använda exempelvis kompatibla tangentbord, hörlurar eller en spelkontroller. Få trivsam och smart kontroll över din TV Den medföljande premium-fjärrkontrollen i metall använder du för att enkelt styra de flesta av dina enheter från en enda fjärrkontroll - allt från TV till spelkonsol. Tack vare Samsungs Smart Hub-gränssnitt, Tizen Smart TV, fyrkärnig processor och denna fjärrkontroll blir det både roligare och enklare att titta på TV hemma. Stöd finns även för röststyrning för att du snabbar och ännu enklare hittar rätt.  Ljud i hög kvalitet direkt ur din TV Den sammanlagda uteffekten på 20 W RMS och stödet för Dolby Digital Plus säkerställer att denna TV kan leverera ett klart ljud samtidigt som utmärkt hårdvara ger en trivsam ljudbild. 63 - 69 tum 3,3 3 9990 SEK 9990 NewCondition Discontinued
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 63 - 69 tum