Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mångsidig 75" 4K Smart-TV med subwoofer och HDR10

Hitachi 75HL17W64

  Art.nr: 246213
  • Ultra HD (3840 x 2160)
  • Se på Netflix och YouTube med Wi-Fi
  • Kraftfullt ljud med inbyggd subwoofer
  • Spegla enheter med Wi-Di och Miracast
  • Stöd för PVR och gratis media-server

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

75HL17W64 är i Hitachi:s Elite-serie som ger dig en nyskapande smart-TV med innovativa funktioner som kan sammankoppla din TV på nytt sätt med övriga enheter i ditt hem genom trådlös Wi-Fi-anslutning. Para ihop med din dator för att komma åt ditt media-bibliotek, casta material från din smartphone eller ta med dig bilden från din TV i denna eller din surfplatta. Du får ett lätthanterat gränssnitt och med stöd för fantastisk 4K UHD-upplösning och HDR lämnas ingen besviken. 

Imponerande bild med Ultra HD

UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i 4K finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n. 

Få livfullare färg och ökad kontrast med HDR10

Utrustad med stöd för HDR10 kan du ta del av kompatibelt material i både film och spel där du får en livfullare kontrast- och färgåtergivning. Du ser avsevärt mycket mer detaljer i både mörka och ljusa områden samtidigt vilket ger en märkbart utökad realism i bilden.

Kraftullt ljud med integrerad subwoofer

Med stöd för DTS-HD och inbyggd subwoofer får du garanterat ett kraftfullt ljud direkt ur din nya TV utan att ansluta soundbar eller receiver. Du får massivare underhållning med ett mer dynamiskt ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik.

Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är

Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då det inte finns behov för portabla enheter och att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande.

Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare

Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program bland annat en webbläsare, som du även i olika lägen kan använda dig av ett bild-i-bild läge så du samtidigt kan se på TV i bakgrunden för sömlös multitasking.

Spegla din skärm från både mobil och dator

Wi-Di kompatibilitet tillåter dig att trådlöst spegla allt som händer på din stationära dator och laptop. De delar enkelt allt ditt innehåll i realtid. Med stöd för MiraCast gör du detsamma med samma teknik fast du då speglar både din iOS- eller Android-telefon eller platta.

Följ flödet från dina sociala medier i TV:n

Integrerade appar för Facebook och Twitter finns från start för att du lätt skall kunna ta del av senaste virala klippen eller hashtaggar med information och det blir genast mycket roligare att ta del av allt innehåll på en större skärm.

Öppen Bluetooth och smartphone som fjärrkontroll

Ladda ner kostnadsfria appen Hitachi Smart Remote till din Android- eller iOS-enhet och upplev lättsam kontroll över enkla men även smarta funktioner i din TV. Skriv in webadresser, byt kanal eller hantera inspelning direkt i din trogna och handhållna enhet som ger dig snabb och smidig navigering bland program och tjänster.

Med öppen Bluetooth har du även möjlighet att exempelvis ansluta hörlurar trådlöst till din TV för optimal rörelsefrihet om du inte vill störa din omgivning eller själv inte blir störd.

Snygg design på både insidan och utsidan

Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida har Hitachi även ett nytt och snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick.

Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV

Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar eller är i skolan och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet.

Film, musik och bilder direkt genom USB

Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för till exempel .MKV kan du titta på högupplöst material utan krångel.

Gott om varierande anslutningsmöjligheter

För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis HDMI, VGA, Scart, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, bashögtalar-anslutning för ännu kraftigare ljud och slutligen Ethernet för internet och data samt CI-anslutning för programkort.

Nero MediaHome media-server sammankopplar dina enheter

Med stöd för gratis nedladdningsbar mjukvara i din TV, som app till smartphones och surfplattor och program till PC får du enkelt upp ett programbibliotek där du i exempelvis din smartphone kan välja vad som skall spelas upp från din PC, direkt i din TV genom trådad anslutning eller Wi-Fi. Du delar lika enkelt material utan smartphone emellan direkt från din laptop till TV:n och nya möjligheter öppnar sig att ta in digitalt material i ditt vardagsrum. 

Du kan enkelt organisera vad skall finnas tillgängligt eller låta Nero själv kategorisera exempelvis bilder efter datum eller musik enligt album så du kan lägga mer tid på det du vill hitta än processen att leta. Nero Streaming Player appen finns både för iOS- Androidenheter och du kan använda din handhållna enhet som trivsam fjärrkontroll för strömmandet.

Snabbstartsguide och E-manual

Gällande TV:s funktioner har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden.

Hitachi Hitachi 75HL17W64 75HL5W64 75HL17W64 är i Hitachi:s Elite-serie som ger dig en nyskapande smart-TV med innovativa funktioner som kan sammankoppla din TV på nytt sätt med övriga enheter i ditt hem genom trådlös Wi-Fi-anslutning. Para ihop med din dator för att komma åt ditt media-bibliotek, casta material från din smartphone eller ta med dig bilden från din TV i denna eller din surfplatta. Du får ett lätthanterat gränssnitt och med stöd för fantastisk 4K UHD-upplösning och HDR lämnas ingen besviken.  Imponerande bild med Ultra HD UHD-upplösning ger dig fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD och du får förtrollande skärpa i minsta detalj med ett naturligt flöde i bilden. Saknar du videomaterial i filmsamlingen inspelat i 4K finns det flertalet streaming-tjänster med stöd för högupplöst material som Netflix och YouTube som även finns integrerat i din nya TV. Du kan även spela upp Ultra HD-innehåll genom att använda USB-minnen eller externa hårddiskar med samma anslutning i USB 3.0 ingången som är lättillgänglig på vänster sida TV:n.  Få livfullare färg och ökad kontrast med HDR10 Utrustad med stöd för HDR10 kan du ta del av kompatibelt material i både film och spel där du får en livfullare kontrast- och färgåtergivning. Du ser avsevärt mycket mer detaljer i både mörka och ljusa områden samtidigt vilket ger en märkbart utökad realism i bilden. Kraftullt ljud med integrerad subwoofer Med stöd för DTS-HD och inbyggd subwoofer får du garanterat ett kraftfullt ljud direkt ur din nya TV utan att ansluta soundbar eller receiver. Du får massivare underhållning med ett mer dynamiskt ljud som tar ditt TV-användande till en ny nivå både med film och musik. Ta med dig TV-sändningen trådlöst dit du är Funktionen FollowMe TV låter dig strömma tv-sändning som är på din smart-TV till kompatibla mobila enheter som smartphone eller surfplatta som är anslutna i samma nätverk. Ta med dig underhållningen från vardagsrummet till sängen eller frukostbordet och fortsätt titta obehindrat vart du vill. Denna funktion är kompatibel när du använder den inbyggda digital-TV-mottagaren eller om du tar emot kanaler via Boxer med DVBT- eller DVBC-mottagare. Däremot saknas stöd för HD-sändningar då det inte finns behov för portabla enheter och att du skall kunna få bra och sömlöst strömmande. Enkel anslutning till ditt nätverk och tillgång till webbläsare Välj mellan trådad eller trådlös anslutning. Med trådlös anslutning till ditt hemnätverk behöver du inte dra långa kablar eller tänka på vart du placerar din TV. Den dedikerade internetknappen på din fjärrkontroll öppnar en portalsida där du når många internetbaserade program bland annat en webbläsare, som du även i olika lägen kan använda dig av ett bild-i-bild läge så du samtidigt kan se på TV i bakgrunden för sömlös multitasking. Spegla din skärm från både mobil och dator Wi-Di kompatibilitet tillåter dig att trådlöst spegla allt som händer på din stationära dator och laptop. De delar enkelt allt ditt innehåll i realtid. Med stöd för MiraCast gör du detsamma med samma teknik fast du då speglar både din iOS- eller Android-telefon eller platta. Följ flödet från dina sociala medier i TV:n Integrerade appar för Facebook och Twitter finns från start för att du lätt skall kunna ta del av senaste virala klippen eller hashtaggar med information och det blir genast mycket roligare att ta del av allt innehåll på en större skärm. Öppen Bluetooth och smartphone som fjärrkontroll Ladda ner kostnadsfria appen Hitachi Smart Remote till din Android- eller iOS-enhet och upplev lättsam kontroll över enkla men även smarta funktioner i din TV. Skriv in webadresser, byt kanal eller hantera inspelning direkt i din trogna och handhållna enhet som ger dig snabb och smidig navigering bland program och tjänster. Med öppen Bluetooth har du även möjlighet att exempelvis ansluta hörlurar trådlöst till din TV för optimal rörelsefrihet om du inte vill störa din omgivning eller själv inte blir störd. Snygg design på både insidan och utsidan Inte nog med att ha producerats med en stilfull utsida har Hitachi även ett nytt och snyggt gränssnitt med smarTVue inuti din nya TV. Du navigerar snabbt och lätt mellan dina appar och du har all din underhållning samlad inom ett par klick. Spela in dina program på extern källa och pausa Live-TV Går programmet du vill se exempelvis på natten eller när du är arbetar eller är i skolan och du använder programkort i din TV kan du använda PVR-funktionen för att schemalägga och spela in material direkt på en extern hårddisk eller USB-minne för att kunna ta del av när det passar dig. Du navigerar enkelt till önskade programmet i den elektroniska programguiden eller använder sökfunktionen så du slipper leta och du bekräftar bara ditt val av önskad inspelning som du sedan enkelt hittar det digitala inspelningsbiblioteket. Skulle du bli avbruten i ditt TV-tittande eller själv vill ta ett avbrott kan du även pausa i direktsändning då innehållet tillfälligt lagras på det anslutna lagringsmediet. Film, musik och bilder direkt genom USB Anslut ett USB-minne och dela enkelt ditt innehåll på den stora skärmen. Du kan visa bilder från semestern eller spela upp musik och film med bara några klick på fjärrkontrollen. Med stöd för till exempel .MKV kan du titta på högupplöst material utan krångel. Gott om varierande anslutningsmöjligheter För att kunna täcka de flesta behov har denna TV det mesta möjligheter att vara kompatibel med mer än bara genom trådlöshet. Du får exempelvis HDMI, VGA, Scart, YPBPR (komposit), komponent för bild men även ljud, SPDIF för optiskt ljud, bashögtalar-anslutning för ännu kraftigare ljud och slutligen Ethernet för internet och data samt CI-anslutning för programkort. Nero MediaHome media-server sammankopplar dina enheter Med stöd för gratis nedladdningsbar mjukvara i din TV, som app till smartphones och surfplattor och program till PC får du enkelt upp ett programbibliotek där du i exempelvis din smartphone kan välja vad som skall spelas upp från din PC, direkt i din TV genom trådad anslutning eller Wi-Fi. Du delar lika enkelt material utan smartphone emellan direkt från din laptop till TV:n och nya möjligheter öppnar sig att ta in digitalt material i ditt vardagsrum.  Du kan enkelt organisera vad skall finnas tillgängligt eller låta Nero själv kategorisera exempelvis bilder efter datum eller musik enligt album så du kan lägga mer tid på det du vill hitta än processen att leta. Nero Streaming Player appen finns både för iOS- Androidenheter och du kan använda din handhållna enhet som trivsam fjärrkontroll för strömmandet. Snabbstartsguide och E-manual Gällande TV:s funktioner har du alltid även E-manual tillgänglig som du kan få fram genom huvudmenyn i din TV. Efter du fått upp din TV i hemmet kommer du snabbt igång med användningen och kan ta stöd av den bifogade snabbstartsguiden. 63 tum och större 4 1 14990 SEK 14990 NewCondition SoldOut
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. 63 tum och större