Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" OLED-TV med Cinema HDR och Dolby Atmos-ljudsystem

LG OLED55C8PLA + LG SK9Y

  Art.nr: P222
 • 10-bits panel med miljarder färger
 • OLED för utmärkt svärta och detaljnivå
 • Cinema HDR med stöd för flera format
 • Dolby Atmos för upplevelse av bioljud
 • Magic Remote medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

LG 55" OLED-TV med Cinema HDR och Dolby Atmos-ljudsystem

13 990:-6 månader HBO Nordic ingår vid köp av denna LG OLED-TV

Just nu får du 6 månader med HBO Nordic när du köper denna eller någon annan LG OLED TV. Erbjudandet gäller till och med 31 juli 2019*.

När du har köpt din LG OLED TV aktiverar du ditt erbjudande på registreringssidan senast den 15 augusti 2019.

Till registreringssidan >

* Erbjudandet gäller köp fram till och med kl 23.59 31/7 2019 (kvittodatum gäller). För fullständiga villkor och begränsningar, se LGOLED.se/hbo. Värde upp till 594 kr. Kan ej kombineras med frimånad.  För att ta del av erbjudandet måste registrering på LGOLED.se/hbo ske senast den 15/08 2019


6 månader HBO Nordic ingår vid köp av denna LG OLED-TV

Just nu får du 6 månader med HBO Nordic när du köper denna eller någon annan LG OLED TV. Erbjudandet gäller till och med 31 juli 2019*. När du har köpt din LG OLED TV aktiverar du ditt erbjudande på registreringssidan senast den 15 augusti 2019. 

Till registreringssidan >

* Erbjudandet gäller köp fram till och med kl 23.59 31/7 2019 (kvittodatum gäller). För fullständiga villkor och begränsningar, se LGOLED.se/hbo. Värde upp till 594 kr. Kan ej kombineras med frimånad.  För att ta del av erbjudandet måste registrering på LGOLED.se/hbo ske senast den 15/08 2019LG 55" OLED-TV med Cinema HDR och a9-processor

12 879:-

LG OLED55C8PLA tar OLED ett steg längre och ger dig en välutvecklad Smart-TV med fantastiska egenskaper. Med perfekt svärta framhävs alla övriga färger och Cinema HDR ger stöd för de flesta HDR-format däribland Dolby Vision och HDR10 Pro där du får stöd för en mer realistisk upplevelse av det du ser på. Samtidigt får du kraftfull ljudåtergivning med stöd för fängslande Dolby Atmos med 360° surroundljud för den kompletta bioupplevelsen i ditt eget hem. Automatisk kalibrering säkerställer alltid bästa möjliga bild i din nya TV och den smarta a9-processorn hjälper till med uppskalning och förbättring av bildmaterial som inte är i 4K.

I jämförelse med dess lilla-syskon LG OLED55B8PLA ger C8-serien med dess utmärkta a9-processor avsevärt stora fördelar när man jämför dem sida vid sida. Du får klara förbättringar inom skärpa, färgåtergivning med Tru Color Accuracy Pro istället för standard, ljusstyrka, kontrast, förbättrat djup i bilden samt brusreducering i fyra steg istället för bara två. C8 visar sig vara generellt bättre på att hantera HDR och HFR samtidigt med fängslande kontrast och 100 fps. Samtidigt gör a9-processorn även gränssnittet och menyerna i din TV mer responsivt för en trivsammare upplevelse. Båda modellerna har samma specifikationer gällande ljudåtergivning men designen på stället för C8 är inte bara estetisk utan det är utformat för att ge en utmärkt spridning på ljudet.

C8-modellerna rekommenderade av Ljud & Bild

-"Av alla OLED-serier som LG har i år (B-C-E-G-W) är C8-modellen förmodligen den allra mest spännande. Det har fått allt bildgodis från toppmodellerna, utan att priset fullständigt skjutit i höjden. Prestanda är genomgående mycket goda: LG visar var skåpet ska stå när det gäller videoprocessning och bildkvalitet. Därför är det en liten besvikelse att ljudet inte håller samma höga kvalitet – fast det går lyckligtvis att lösa. Tack vare inbyggd Dolby Atmos-ljudbehandling passar LG-skärmen fint i kombination med motsvarande soundbar eller surroundanläggning. Då får du både ljud och bild i drömklassen."

Ta del av hela testet här och klicka på bilden nedanför om du vill se alla awards för C8-serien.

Perfekt skärpa

Tack vare OLED-tekniken får du pixlar över tusen gånger snabbare än LED-pixlar vilket gör att du kan se på snabba rörelser fritt från rörelseoskärpa med naturlig återgivning på en bildskärm med dess 100 Hz i uppdateringsfrekvens. Samtidigt ihop med UHD-upplösning får du fyra gånger så hög upplösning som vanlig Full HD vilket ger en fantastisk skärpa, klara detaljer och verklighetstrogna bilder som gör att du kommer ännu närmare film och serier. Det finns flera olika tjänster som idag erbjuder 4K-material, till exempel Netflix. Med hjälp av uppskalning till 4K förbättras bildmaterial som inte har samma upplösning från början tack vare unik bildbehandlingsteknik för att mer motsvara dina förväntningar.

Unika och utmärkta bildprocessorn Alpha9

LG:s a9 Intelligent Processor som är optimerad för LG OLED TV stödjer HFR (high frame rate-video) vilket stödjer uppspelning av upp till 100 bildrutor i sekunden och kan ge en trivsam bildåtergivning med klara detaljer, bättre djup och mer levande färger. Du får även utmärkt Quad Step brusreducering som ger en ren och sömlös bild med minskad randning samt bildförbättring genom aktiv objektanalys och frekvensbaserad förbättring av skärpa för en exceptionell detaljnivå.

Genom att använda sig av True Color Accuracy Pro kan a9-processorn använda en 7,3 gånger mer sofistikerad färg-uppslagstabell i jämförelse med vanliga TV-apparater. Den ytterligare mängden färg-datapunkter ger möjlighet att återskapa ännu mer levande färger utan några störningar.

Levande färger med Cinema HDR

Utöver att använda sig av Perfect Black som genom dess perfekta svärta framställer en enastående kontrast som framhäver färger och detaljer stödjer OLEDC8 även Cinema HDR som omfattar de flesta olika formaten av HDR. Detaljer i både ljusa och mörka miljöer kommer till sin rätt tack vare stöd för Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor, HDR10 Pro samt HLG Pro där film och serier helt enkelt får en perfekt bild. Tack vare 10-bits panelen får du extra stor nytta av HDR då den kan återge runt en miljard färger vilket möjliggör bättre precision för utökad realism i bilden. Se videon nedan för vad exempelvis material med Dolby Vision kan göra för din TV-upplevelse med teknik som även återfinns i HDR10 Pro där varje scen dynamiskt optimeras för bästa resultat.

Dolby Atmos® ger dig äkta bioljud

Nästa steg i ljudinlevelse kommer utrustad med riktigt ljud från Hollywood-pionjärerna Dolby. Dolby Atmos ger dig kraftfullt surroundljud i 360° som återskapar varje ljudkällas unika ljud för optimal inlevelse. Gör dig redo för en extraordinär ljudupplevelse.

Snygg och funktionell design

Då det inte krävs bakgrundsbelysning på en OLED skärm kan bildskärmens tjocklek dramatiskt minskas till en ultratunn panel. Det snygga stativet är väl utformat både för estetik, stabilitet men även ljudfördelning från de nedåtriktade högtalarna på undersidan. 

Smart TV fylld med underhållning

Med LG webOS får du enkel och intuitiv Smart TV som alla i familjen klarar av att använda. Gränssnittet är skräddarsytt för att ge dig en bättre TV-upplevelse utan att du ska behöva anstränga dig. På startskärmen växlar du direkt mellan appar, kanaler, videotjänster och ansluter enkelt tillbehör utan massa krångel.

Se på Netflix eller YouTube, lyssna på musik eller håll dig uppdaterad på Twitter. WebOS är ett snyggt och enkelt gränssnitt som du enkelt styr antingen via den medföljande fjärrkontrollen eller din smartphone. Fungerar med både iOS och Android. Med inbyggd webbläsare får du även möjlighet att fritt utforska internet och alla dina bekanta hemsidor direkt i din TV.

Magic Remote samt röststyrning

Med hjälp av medföljande LG Magic Remote kan du styra allt på TV:n och digitalboxen på samma gång med hjälp av rörelse- och röstkontroller. Det innebär att det blir enkelt att få kontroll över underhållningen på ett bekvämt och innovativt sätt. 

Röststyrningen tar hjälp av intelligenta röstassistenten Thinq AI baserat på Google Assistant där du i kontrollen styr över funktionerna för att snabbt och lätt hitta rätt menyer eller underhållning.

Flertalet anslutningsmöjligheter

För att få ut mer av din nya TV har LG implementerat många anslutningsmöjligheter för att kunna ge dig gott om alternativ för hur du vill ta in din underhållning i ditt rum. Anslut enkelt trådlöst via Wi-Fi eller med nätverkskabel i ethernet-uttaget om du hellre önskar den möjligheten. Med fyra separata HDMI-ingångar har du möjlighet att samtidigt ha flera källor ansluta som Blu-ray-spelare och spelkonsoler utan att behöva tänka på trassel med kablar.
Kompatibel med WiDi och Miracast får du även möjlighet att strömma innehåll direkt till din TV från både laptop, mobil eller surfplatta för att lättast möjligt dela med dig av nöjen.

LG Kraftfullt 5.1.2 surround-system med Dolby Atmos

4 490:-

Med LG SK9Y får du inte bara en stilfull soundbar med förstklassig ljudåtergivning utan även en lika effektiv trådlös subwoofer till ditt hem. Kompakt design men välljudande med stöd för ljuduppskalering för bättre ljud oavsett källa, 4K-pass-through och integrerad Chromecast-audio med multiroom-stöd. Dolby Atmos levererar kraftfullt bioljud och slutar inte förbluffa.

Utmärkt ljud i bra kvalitet

Med stöd för flera högupplösta ljudformat i Hi-Res Audio som WAV, ALAC- och FLAC-format kan du få klarare ljud med ökad precision i 24-bit och 96 KHz. Jämförelsevis med traditionella CD-skivor som är komprimerade till 16 bitar så får du istället en okomprimerad och slående ljudbild värd att lyssna på.

Oavsett ljudkälla du väljer för din underhållning kommer SK9Y optimera denna och konvertera ljudet från exempelvis 16 bit/48 KHz till 24/ bit192 KHz HD-uppspelning för att ge dig en så bra ljudupplevelse som möjligt.

24-bitars uppmontering

24-bitars ljud innehåller mer data än ljud av lägre kvalitet, och är standarden för högupplöst musik. Den här funktionen konverterar ljud med låg upplösning till ett högupplöst 24-bitarsformat för en mer rik upplevelse. 

Chromecast kompatibel

Google Chromecast fungerar smidigt med populära musikappar som Pandora och Google Play  Music, vilket möjliggör trådlöst ljud från en kompatibel telefon eller surfplatta, iPhone, iPad, Mac eller Windows-bärbar dator eller Chromebook. Öppna bara en app och tryck på Cast-knappen för att komma igång.

Fungerar med Google Assistant

Du kan spela musik, hoppa över spår och justera volymen på din soundbar med din röst. Du behöver bara en annan enhet med inbyggd Google Assistant - som LG ThinQ® Speaker.

Titta även på

(0 st)
 • 10-bits panel med miljarder färger
 • OLED för utmärkt svärta och detaljnivå
 • Cinema HDR med stöd för flera format

21 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 10-bits panel med miljarder färger
 • OLED för utmärkt svärta och detaljnivå
 • Cinema HDR med stöd för flera format

21 990:-

LG LG OLED55C8PLA + LG SK9Y OLED 13990 SEK 13990 NewCondition InStock
 1. Ljud & Bild
 2. TV
 3. OLED