Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

55" Curved 4K-TV med HDR samt effektfull soundbar

Samsung UE55RU7305KXXC - HW-N310/XE

  Art.nr: P246
  • 4K UHD Dimming
  • PurColor, HDR & HLG
  • Stöd för Google Assistant
  • Smart-TV med lättöverskådligt gränssnitt
  • Minimalistisk design

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

  • Samsung UE55RU7305KXXC
  • Samsung HW-N310/XE
Samsung 55" Curved 4K-TV med HDR och naturlig färgåtergivning

6 990:-

Samsung UE55RU7305KXXC ger dig en 55 tum stor och mångsidig TV med bildegenskaper som ger dig utmärkt färg- och HDR-hantering samt optimerad kontrast. Du får en stor detaljnivå med naturlig färghantering samt smidig och lätthanterlig Smart-TV. Med stöd för både Google Assistant och Alexa kan du välja att styra din TV genom sammankopplade enheter med rösten.

Framstående bildegenskaper

Med 4K-panelen och UHD-processorn från Samsung får du fyra gånger skarpare bild än vad man tidigare fått med en Full HD-TV vilket tillför en ökad realism i det du tittar på.

Teknik som 4K UHD-dimming behandlar skärmens innehåll i mindre block med stor noggrannhet för att förstärka och optimera skärpa, färg och kontrast.

Bra hårdvara sammanflätat med PurColor-teknik framställs en dynamisk känsla med alla toner bevarade så att du får en bild med naturlig färgåtergivning.

Med stöd för HLG och HDR-material kan du få dessa filmer och serier med klara och framträdande detaljer sömlöst i ljusa och mörka områden samtidigt. Den utökade kontrasten ger en verklighetstrogen bild som tar underhållningen ett stort steg närmare dig.

Få ett utökat djup i bilden

Auto Depth Enhancer som är vanligt förekommande på just Samsungs curved-modeller är en unik egenskap för en unik känsla i dess bild.

Olika objekt i bilden får justerad kontrast beroende på objektets placering och djupet i bilden kan framhävas på ett naturligare sätt.

Smidiga menyer och lätt hantering med One Remote

Det lätthanterliga gränssnittet i din nya Samsung TV samlar allt det viktigaste så du på snabbt och enkelt sätt kan navigera precis dit du vill. Du hittar allt från inställningar till appar som YouTube och CMore inom ett par klick.

Du hittar fysiska knappar på fjärrkontrollen som låter dig ta snabba genvägar till populära streaming-tjänster som Netflix, Rakuten TV och Amazon Prime.

Snygg välvd utformning

Med dess design i välvt format och okomplicerat utseende får du en TV som passar bra vart du än väljer att placera den.

Mångsidig översikt med SmartThings

Samsung SmartThings kan ge direkt i din TV ge dig en lättöverskådlig vy där du får möjlighet att övervaka dina olika kompatibla och uppkopplade SmartThings-enheter. Få olika notifikationer direkt på din TV eller kontrollera belysning och lås i hemmet på ett enkelt sätt.

Stöd för Google Assistant

Skulle du ha en högtalare eller portabel enhet som en smartphone eller surfplatta med Google Assistant ansluten i samma nätverk kan du även använda dessa för att styra olika funktioner i din TV. Använd rösten för att exempelvis växla mellan kanaler, justera volymen eller styra uppspelningen. Praktiskt taget allt du kan tänkas göra med din fjärrkontroll.

Samsung Soundbar med inbyggd och effektfull subwoofer

1 990:-

Samsung HW-N310 en mångsidig All-in-One Soundbar för dig som vill ha kraftfullare ljud till din TV för att få förbättrad inlevelse i underhållningen. Integrerad woofer och bashorn ger dig maffigt ljud ur enbart en enhet och med trådlös anslutning genom Bluetooth kan du sammankoppla kompatibla TV eller smartphone för sömlös ljudöverföring.

Intensivt och omslutande ljud

Utan att behöva använda dig av en separat enhet för basen kan du ändå få ett slående kraftfullt ljud tack vare integrerad woofer och två bashorn som ger en omslutande ljudbild med effektfull spridning. Med allt i en enhet sparar du inte bara plats då du även får en stilren installation i ditt vardagsrum.

"Surround Sound Expansion" fyller rummet med ljud och ger dig en trivsam surround-effekt ur de olika inbyggda högtalarna. 

Anslut med kabel eller trådlöst med Bluetooth

Du kan ansluta trådlöst till din kompatibla Samsung TV utan att behöva tänka på kabeldragning. Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med ett bra, fylligt ljud. 

När du lyssnar på musik vill du ha samma levande musikupplevelse och ännu bättre blir det utan kablar som är i vägen. Bluetooth ger dig möjligheten att ansluta direkt till din soundbar med exempelvis din smartphone.

Vill du ansluta ljudkällan med kabel gör du det enkelt med 3,5 mm AUX-kabel alternativt optisk ljudkabel direkt till exempelvis din TV eller spelkonsol.  Du kan även ansluta ett USB-minne med musik från ditt bibliotek du har lagrat på din dator.

Enkelt med Samsung One Remote

Till dig med Samsung TV så styr du enkelt samtliga enheter med samma kontroll om de är kompatibla med Samsung One Remote Control/Premium. Flertalet av din soundbars funktioner får du lätt upp direkt på din TV för att ställa in exempelvis ljudeffekter och volym. Skulle du ha TV av annat fabrikat eller inte ha en One Remote medföljer en kontroll till din nya soundbar.

Kontrollera med en app

"Samsung Audio Remote app" låter dig ha full kontroll av din soundbar direkt i din smartphone. Du laddar enkelt ner appen som sammankopplar med Bluetooth och du får en intuitiv kontroll över underhållningen.

Samsung HW-N310/XE visas bland produktbilderna tillsammans med TV i illustrationssyfte. TV säljs separat.

P246 Samsung Samsung UE55RU7305KXXC - HW-N310/XE TV och soundbar 4,1 19 8980 SEK 8980 NewCondition PreOrder
  1. Ljud & Bild
  2. TV
  3. TV och soundbar