Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Beats Mixr Neon – Populär hörlur i unika färger!

Beats by Dr. Dre Beats Mixr™ Yellow Ltd Edition

  Art.nr: 189274
 • Limited Edition
 • Nya läckra neonfärger
 • Fantastisk ljudkvalité
 • Mikrofon för mobilsamtal
 • Kraftfull basåtergivning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats by Dr. Dre Mixr™ Yellow Ltd Edition

Mixr är skapad i samarbete med den två gånger Grammy Award-vinnande producenten och världsberömda DJ:n David Guetta!
Mixr från Beats by Dr. Dre är en lätt men ändå robust hörlur bland de bästa i klassen när det kommer till ljud och hållbarhet. Det perfekta valet för professionella DJ's eller krävande ljudentusiaster. Hörlurarna kan hantera även de högsta ljudnivåer utan att kompromissa men det är vad som ska förväntas från alla Beats by Dr. Dre-produkter.

Roterbara öronkåpor

Öronkåporna avskärmar omgivande buller samt andra störande ljud och kan lätt vridas tillbaka bakom öronen för att tillåta användare att höra sin omgivning.

Robust men lätt design

Ultraflexibla huvudband, kraftiga metallkåpor och en smidig ihopvikbar design för kompakt och enkel lagring. Detta gör Mixr perfekt oavsett om du spelar på en klubb eller är på språng.

Professionell ljudnivå

Mixr är skapad i samarbete med två gånger Grammy Award-vinnande producenten och den världsberömda DJ'n David Guetta. De levererar förstklassigt ljud som är perfekt för en professionell DJ eller den kräsna hemanvändaren.

Medföljande tillbehör

 • Förlängningskabel med ControlTalk för iPhone®, iPad®, iPod® och smartphones
 • Spiralformad förlängningskabel
 • 6,3 mm adapter
 • Bärväska
 • Beats putsduk

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Passar alla hörlurar
 • Inbyggd kabeldöljning
 • Design med maximal finish

499:-

Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Mixr™ Yellow Ltd Edition 229903 Beats by Dr. Dre Mixr™ Yellow Ltd Edition Mixr är skapad i samarbete med den två gånger Grammy Award-vinnande producenten och världsberömda DJ:n David Guetta! Mixr från Beats by Dr. Dre är en lätt men ändå robust hörlur bland de bästa i klassen när det kommer till ljud och hållbarhet. Det perfekta valet för professionella DJ's eller krävande ljudentusiaster. Hörlurarna kan hantera även de högsta ljudnivåer utan att kompromissa men det är vad som ska förväntas från alla Beats by Dr. Dre-produkter. Roterbara öronkåpor Öronkåporna avskärmar omgivande buller samt andra störande ljud och kan lätt vridas tillbaka bakom öronen för att tillåta användare att höra sin omgivning. Robust men lätt design Ultraflexibla huvudband, kraftiga metallkåpor och en smidig ihopvikbar design för kompakt och enkel lagring. Detta gör Mixr perfekt oavsett om du spelar på en klubb eller är på språng. Professionell ljudnivå Mixr är skapad i samarbete med två gånger Grammy Award-vinnande producenten och den världsberömda DJ'n David Guetta. De levererar förstklassigt ljud som är perfekt för en professionell DJ eller den kräsna hemanvändaren. Medföljande tillbehör Förlängningskabel med ControlTalk för iPhone®, iPad®, iPod® och smartphones Spiralformad förlängningskabel 6,3 mm adapter Bärväska Beats putsduk Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter