Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Trådlös frihet i sann Beats-anda

Beats by Dr. Dre Beats Wireless™ - White

  Art.nr: 175721
  • Bluetooth med APT-X
  • Funger också med kabel
  • Fantastisk ljudkvalité
  • iPad/iPhone-kompatibel
  • Inbyggd mikrofon

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Beats by Dr Dre. Wireless™ V2

Trådlösa bluetooth-hörlurar som ger den definitiva ljudupplevelsen i ett Bluetooth-headset! Detta är den nya V2-versionen där du har möjlighet att även lyssna med kabel om batteriet skulle ta slut, eller du använda hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth, till exempel mp3-spelare.

Känn friheten

Utrustad med långvariga laddningsbara batterier så att du kan röra dig utan några sladdar som håller dig tillbaka. Kontrollen sitter direkt på kåporna så att du lätt kommer åt, allt för att öka bekvämligheten. Upplev ljudet - obundet!

Professionellt ljud

Med Beats teknologi inom ljud och det senaste inom Bluetooth, Beats Wireless levererar utökad diskant, naturliga mitten toner och kraftfull bas!

Lång batteritid

Med lång batteritid kan du lyssna i timmar på din favoritmusik utan avbrott, och Beats by Dr. Dre Wireless har en batteritid på hela tio timmar. För att ladda dem pluggar du bara in lurarna i din dators USB-port med den medföljande USB-kablen.
Skulle mot förmodan batteriet ta slut kopplar du bara in den medföljande stereokabeln med en enknappsfjärrkontroll för fortsatt musiklyssning!

Bästa komfort

Ultralätt material och en strömlinjeformad design gör att Beats Wireless hörlurarna färdas lätt och håller samma takt som dig! Beats Wireless har rymliga öronkåpor och kuddar som placeras på örat. Öronen andas genom förstklassigt material som gör att du känner ljudet och inte besväras av hörlurarna.

Plug and play

Telefoner, datorer, surfplattor eller TV, Beats Wireless är gjord för enkel ihopkoppling med de flesta bluetooth-klara enheter. Lång räckvidd och batteritid gör att du kan röra dig fritt så att inget ska få störa din upplevelse!

Alla reglage där du behöver dem

En inbyggd mikrofon och praktiska knappar för full kontroll sitter på kåpan. Knappar som svarsknapp, spårkontroll och volymkontroll.

Konstruerad av Beats

Pågående forskning om spjutspetsteknik tillät Beats att skapa en högpresterande driver med anmärkningsvärd ljud-prestanda och låg distorsion. Allt för att du ska få höra musiken precis så som artisten tänkt!

Medföljande tillbehör:

  • Bärväska
  • Sladd med mikrofon och Apple ControlTalk
  • Beats rengöringsduk
  • USB-kabel
Beats by Dr. Dre Beats by Dr. Dre Beats Wireless™ - White MH662ZM/A Beats by Dr Dre. Wireless™ V2 Trådlösa bluetooth-hörlurar som ger den definitiva ljudupplevelsen i ett Bluetooth-headset! Detta är den nya V2-versionen där du har möjlighet att även lyssna med kabel om batteriet skulle ta slut, eller du använda hörlurarna till en musikkälla som saknar bluetooth, till exempel mp3-spelare. Känn friheten Utrustad med långvariga laddningsbara batterier så att du kan röra dig utan några sladdar som håller dig tillbaka. Kontrollen sitter direkt på kåporna så att du lätt kommer åt, allt för att öka bekvämligheten. Upplev ljudet - obundet! Professionellt ljud Med Beats teknologi inom ljud och det senaste inom Bluetooth, Beats Wireless levererar utökad diskant, naturliga mitten toner och kraftfull bas! Lång batteritid Med lång batteritid kan du lyssna i timmar på din favoritmusik utan avbrott, och Beats by Dr. Dre Wireless har en batteritid på hela tio timmar. För att ladda dem pluggar du bara in lurarna i din dators USB-port med den medföljande USB-kablen. Skulle mot förmodan batteriet ta slut kopplar du bara in den medföljande stereokabeln med en enknappsfjärrkontroll för fortsatt musiklyssning! Bästa komfort Ultralätt material och en strömlinjeformad design gör att Beats Wireless hörlurarna färdas lätt och håller samma takt som dig! Beats Wireless har rymliga öronkåpor och kuddar som placeras på örat. Öronen andas genom förstklassigt material som gör att du känner ljudet och inte besväras av hörlurarna. Plug and play Telefoner, datorer, surfplattor eller TV, Beats Wireless är gjord för enkel ihopkoppling med de flesta bluetooth-klara enheter. Lång räckvidd och batteritid gör att du kan röra dig fritt så att inget ska få störa din upplevelse! Alla reglage där du behöver dem En inbyggd mikrofon och praktiska knappar för full kontroll sitter på kåpan. Knappar som svarsknapp, spårkontroll och volymkontroll. Konstruerad av Beats Pågående forskning om spjutspetsteknik tillät Beats att skapa en högpresterande driver med anmärkningsvärd ljud-prestanda och låg distorsion. Allt för att du ska få höra musiken precis så som artisten tänkt! Medföljande tillbehör: Bärväska Sladd med mikrofon och Apple ControlTalk Beats rengöringsduk USB-kabel Okategoriserade produkter 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter