Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Innovativ, portabel controller med plug & play!

Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK2

  Art.nr: 193672
  • 2-kanals controller
  • Portabel
  • Traktor Pro 2 medföljer
  • USB-driven
  • Plug & Play

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kraftfull, presterande controller

Traktor Kontrol S2 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.

Kontrol S2 är fullpackad med en 2 kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.

Enkel, smart användning

Kontrol S2 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade. 

Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controller.

Traktor Pro 2

Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.

Enkel att bära med sig

Kontrol S2 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem. 

Native Instruments Native Instruments Traktor Kontrol S2 MK2 TRAKTORKONTROL-S2-MK2 Kraftfull, presterande controllerTraktor Kontrol S2 är hårdvara och mjukvara i perfekt harmoni, framtagen och tillverkad för att skräddarsy en perfekt controller som erbjuder en otroligt levande och härlig DJ upplevelse.Kontrol S2 är fullpackad med en 2 kanals mixer, inbyggt 24 bit/96 kHz ljudkort, en perfekt layout och medföljande Traktor PRO 2 mjukvara. En perfekt, innovativ lösning för DJs som vill ha de senaste teknikerna, funktionerna och tillförlitligheten av ny och innovativ teknik.Enkel, smart användningKontrol S2 är enkel att använda direkt ur lådan. Kontrollerna är smart placerade så att du lätt kommer åt alla knappar, till exemepl hot cues, looping och cross-fade. Knapparna för cue points, loopar, sampels och effekter är färgade och lätta att se även när det är mörkt. En otroligt smart och trevlig detalj som gör att du alltid har full kontroll över din controller.Traktor Pro 2Med den medföljande programvaran Traktor Pro 2 kan du använda din nya controller utan några gränser. Det finns en mängd olika remixer som är färdiga att användas och effekter som är redo att användas ihop med dina live mixar. Det finns också en mängd olika remixer från toppartister som är tillgängliga på nätet för nedladdning. Endast din kreativitet sätter gränsen.Enkel att bära med sigKontrol S2 är perfekt för resande DJs eftersom den har allt du behöver i en kompakt och slimmad design. Med sin låga profil tar den inte upp mycket plats i väskan och du bär med dig från spelning till spelning utan problem.  DJ-mixer 3890 SEK 3890 NewCondition InStock
  1. Ljud & Bild
  2. DJ-utrustning
  3. DJ-mixer