Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Portabel högtalare med imponerande batteritid

Bose Soundlink III   Art.nr: 199508

 • Strömma musik via Bluetooth
 • Otroliga 14 timmar batteritid
 • Imponerande basåtergivning
 • Elegant design
 • Enkel att bära med sig

Recensioner

Snittbetyg
(10 st)

 • Adin 2015-07-23

  Superbra Bluetooth högtalare

  Hade lyssnat på många liknande högtalare och jag anser att man inte kan få bättre ljud för pengarna. Jag är jättenöjd och netonnet kan man alltid lita på.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • lagge1950 2015-06-16

  Jättebra högtalare

  Rekomenderar denna Blue tooth högtalare.
  Jättebra ljud ur en så liten högtalare.
  Lite dyr enda nackdelen.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (3/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Nipeno 2015-05-09

  Fantastiskt ljud

  Mycket bra ljud och härlig bas i denna lilla apparat som inte ser mycket ut för världen. Högt pris men värt pengarna. Bra fungerande bluetooth från iPad. Jag rekommenderar Bose Soundlink III.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Akti 2015-04-01

  Batteritiden imponerar

  Ja,
  Det är helt klart ett bra köp. Skulle få en 5 i kvalitet och mellan registret och diskant var på topp.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Hassejocke 2015-01-31

  grymt nöjd

  Hej jag köpte denna som resehögtalare ha med i badkaret altanen hotell osv är sjukt nöjd grymt ljud och batteritid jag hade förut sonys x5 var även bra ljud i den men inte riktigt i klass med denna och denna batteritid och smidighet
  kan varmt rekomenderas om man söker en topp produkt

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (5/5)
  Prisvärdhet (4/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.

Frågor & svar

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Stilren, portabel högtalare med imponerande batteritid

Här är högtalaren som för samma din musik och dina vänner på bästa möjliga sätt. Soundlink III är Bose bästa bärbara Bluetooth högtalare. Med avancerade Bose®-teknologier som återger fylligheten, klarheten och djupet i musiken kan den spela musik högre och längre än sina populära företrädare

Kraftfull prestanda

Det är ingen hemlighet att din musik utgör grunden för att ha det trevligt. Och det får du med den här högtalaren. Fyra drivrutiner och två passiva radiatorer täcker hela ljudskalan och ger klarhet på alla ljudnivåer. Dessutom får du en ojämnförbar basåtergivning som det inte går att hitta hos andra bärbara högtalare. Och förbättringar av den digitala signalbearbetningen gör att du kan dela med dig av din musik högre än med den tidigare versionen av Soundlink.

Enkel att använda

SoundLink III paras enkelt ihop med din smartphone, iPad eller annan kompatibel Bluetooth-enhet. Den har en räckvidd på omkring 9 meter så att du kan lyssna helt utan sladdar. Håll in Bluetooth-knappen på högtalarens övre panel och välj SoundLink III på din Bluetooth-aktiverade enhet. 

Nästa gå du ansluter din enhet här det ännu enklare, den kommer att komma ihåg dina sex senaste enheter vilket underlätta för framtida anslutning.
 

Form och funktion

Inte nog med att ljudet drar till sig en publik, utan den här högtalaren har också ett elegant utseende som du kommer att uppskatta. Svängda kanter och en tunn profil ger den ett djärvt utseende.

Högtalaren får lätt plats i en resväska eller ryggsäck. Knappsatsen i silikon skyddar den mot smuts och damm, och det omslutande metallgallret ger extra skydd mot stötar och fingeravtryck.