Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer

Unikt högtalartorn med ljud och ljus i harmoni

Yamaha LSX-700

  Art.nr: 199573
  • Trådlös musikuppspelning med Bluetooth
  • AUX-ingång
  • 6 LED-lampar med justerbar ljusstyrka
  • Relit
  • Avancerade ljudinställningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Upplev magin med Relit. Ljudet strömmas trådlöst via Bluetooth samtidigt som ljusstyrkan från de 6 LED lamporna på baksidan kan justeras efter stämning. Ljud och ljus i samma enhet, genialt, snyggt och smidigt i denna unika lösning.

Säg adjö till trassliga sladdar

LSX-700 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPhone, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt.

Tack vare AAC och apt-X får du utmärkt ljudkvalitet även när du strömmar musik.

Avancerade ljudinställningar

Med hjälp av en applikation, självklart gratis, till mobilen kan du enkelt ställa in ljudinställningar så att ljudet och ljuset passar just dig. Ställ till exempel in ett läge för högtalaren som den är placerade nära väggen, eller välj det andra om du placerar högtalaren längre ifrån väggen. För att få möjliga bästa ljud är det viktigt att man anpassar ljudet efter omgivningen, därför överraskar LSX-700 med sin levande ljudkvalitet!

Relit 

Det händer när strålkastarljuset faller på musiker på scen - ljud och ljus sammanfogas. Den kollektiva själen av publiken flyttas, för att föra ut känslan i musiken. Relit ger en påtaglig närvaro till ljudet, lämnar ett djupt intryck på lyssnaren. Du kan justera ljuset efter dina egna behova och skapa just den stämning du är ute efter.

Vid utformningen av Relit, fokuserades det särskilt på att uttrycka ljud genom ljuset på ett unikt och attraktivt sätt. För att skapa ett intryck av "ljus som visualisering av ljud", är ljuskällan placerad i samma position som högtalarenheten. Slående mönster av ljus och skugga skapas på väggen när ljuset strålar ut genom högtalargallret. Unika ljuseffekter kan uppnås i "tid" och "rum" där musiken upplevs, det skapar en känsla av lugn och fattning.

Smart Timer

Med den smarta applikationen för mobilen kan du också ställa in tid för att starta uppspelning, konfigurera sleep funktioner för miljösmart användning av ljudet och ljuset.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Yamaha Yamaha LSX-700 LSX-700BL Upplev magin med Relit. Ljudet strömmas trådlöst via Bluetooth samtidigt som ljusstyrkan från de 6 LED lamporna på baksidan kan justeras efter stämning. Ljud och ljus i samma enhet, genialt, snyggt och smidigt i denna unika lösning. Säg adjö till trassliga sladdar LSX-700 har utrustats med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPhone, iPad, surfplattor och mycket mer. Spela enkelt upp din musik, utan sladdar, snabbt och enkelt. Tack vare AAC och apt-X får du utmärkt ljudkvalitet även när du strömmar musik. Avancerade ljudinställningar Med hjälp av en applikation, självklart gratis, till mobilen kan du enkelt ställa in ljudinställningar så att ljudet och ljuset passar just dig. Ställ till exempel in ett läge för högtalaren som den är placerade nära väggen, eller välj det andra om du placerar högtalaren längre ifrån väggen. För att få möjliga bästa ljud är det viktigt att man anpassar ljudet efter omgivningen, därför överraskar LSX-700 med sin levande ljudkvalitet! Relit  Det händer när strålkastarljuset faller på musiker på scen - ljud och ljus sammanfogas. Den kollektiva själen av publiken flyttas, för att föra ut känslan i musiken. Relit ger en påtaglig närvaro till ljudet, lämnar ett djupt intryck på lyssnaren. Du kan justera ljuset efter dina egna behova och skapa just den stämning du är ute efter. Vid utformningen av Relit, fokuserades det särskilt på att uttrycka ljud genom ljuset på ett unikt och attraktivt sätt. För att skapa ett intryck av "ljus som visualisering av ljud", är ljuskällan placerad i samma position som högtalarenheten. Slående mönster av ljus och skugga skapas på väggen när ljuset strålar ut genom högtalargallret. Unika ljuseffekter kan uppnås i "tid" och "rum" där musiken upplevs, det skapar en känsla av lugn och fattning. Smart Timer Med den smarta applikationen för mobilen kan du också ställa in tid för att starta uppspelning, konfigurera sleep funktioner för miljösmart användning av ljudet och ljuset. Okategoriserade produkter 2490 SEK 2490 NewCondition Discontinued
  1. Okategoriserade produkter