Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Vi rekommenderar

Avancerad soundbar med Bluetooth och trådlös subwoofer

HarmanKardon SB 26

  Art.nr: 204785
 • Fantastisk ljudkvalitet
 • Virtuell Surround för äkta biokänsla
 • Trådlös, aktiv subwoofer
 • Strömma enkelt musik via Bluetooth
 • HDMI-anslutning med ARC

Recensioner

Snittbetyg
(2 st)

 • c0rpusDeus 2015-09-18

  Otroligt prisvärd

  Totalupplevelsen av denna produkt överträffade mina förväntningar. Priset är snuskigt billigt med tanke på vad man får. Bra ljud för både film och musik. Skönt att slippa satellithögtalare och kablar. Saknades bruksanvisning i mitt paket, men det finns lättillgängligt på HarmanKardons hemsida. Den fick inte 5 i kvalitet på att fjärrkontrollen känns lite "billig", men den fungerar som den ska.

  Kvalitet (4/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
 • Nikonfoto 2014-10-29

  Mycket fylligt ljud!

  Köpte den för halvapriset i paketerbjudande med tv. Mycket bra ljud och kvalitet, allt Harman Kardon står för. Ljudet fyller ut hela rummet och basen är mycket fyllig och bra. Utmärkt alternativ om man inte vill ha en massa högtalare.
  Det enda minuset är att fjärrkontrollen tar lite dåligt.

  Kvalitet (5/5)
  Användbarhet (4/5)
  Prisvärdhet (5/5)
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Avbryt
  • LGPB 2015-03-06

   L-G.Petersson

   Tveksam Bla fjärrkontrollen Anl funkar inte som förväntat Kollar på nätet många med samma problem Med hdmi mm Märkligt att sälja produkt med inbyggda problem som måste uppdateras

Frågor & svar

Avbryt
 • Kan man fästa denna soundbar i ett vogels thin 345 tvfäste så att den hänger under tvn och följer med stativet?

  Simp85 2015-10-13
  Avbryt

Teknisk specifikation

Allmänt
Uteffekt (Max) 160 Watt
Uteffekt (RMS/Nominell) 30 Watt
Uteffekt Subwoofer (RMS) 100 Watt
D/A-omvandlare ljud Information saknas / Anges ej av tillverkaren
D/A-omvandlare bild Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Ljudförbättring Bass Reflex, Equalizer, Harman Volume, Virtual Surround
Uppspelning
Optisk enhet Nej
Ljudfiler som stöds Information saknas / Anges ej av tillverkaren
DTS-avkodare Nej
Dolby-avkodare Ja
Dolby-avkodare Dolby Digital
Funktioner
Stöd för 3D Information saknas / Anges ej av tillverkaren
3D-funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Smart-TV Nej
Webläsare Nej
Sociala medier Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Harman Kardon Remote
Anslutningar
HDMI-utgångar 1st
HDMI-ingångar 2st
HDMI-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
HDMI-ARC Ja
HDMI-CEC Ja
Digital ljudingång (Optisk) 1st
Digital ljudutgång (optisk) 0st
Digital ljudingång (Koaxial) 0st
Digital ljudutgång (koaxial) 0st
Kompositvideoingång 0st
Kompositvideoutgång 0st
3,5 mm ljudingång Ja
3,5 mm ljudutgång Nej
USB-portar 1st
Dockningsmöjlighet Nej
Trådbunden nätverksanslutning (Ethernet) Nej
Trådlös nätverksanslutning Nej
Bluetooth Ja
Bluetooth-version Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bluetooth-stöd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Radio
FM-radio Nej
AM-radio Nej
RDS-stöd Nej
Dimensioner
Bredd 920,0 mm
Höjd 89,0 mm
Djup 110,0 mm
Vikt 3,6 kg
Bredd subwoofer 320mm
Höjd subwoofer 320mm
Djup subwoofer 365mm
Vikt subwoofer 15,0kg
Övrigt
Färg Svart
Fjärrkontroll Ja
Medföljande tillbehör Strömkabel, 3,5 mm stereokabel, 1 optisk kabel, 1 HDMI-kabel, 1 fjärrkontroll, modul för väggmontering, Snabbstartsguide
Strömförsörjning Strömkabel
Strömförbrukning (Max) Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Strömförbrukning (standby) Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Harman Kardon SB26 är en specialanpassad soundbar som tar ljudupplevelsen till nästa nivå. Med fyra baselement, två diskanter och en kraftfull 100 Watt trådlös subwoofer, allt i elegant svart design, för en stilren och modern installation. Soundbaren kan placeras på TV-bänken eller enkelt väggmonteras med dem medföljande modulerna.

Dessutom har nya SB26 alla funktioner för det moderna, digitala hemmet, som HDMI med ARC, Bluetooth®, som gör det enkelt att lyssna på musik via surfplattor telefoner (både Android och iOS) och applikationen Harman Kardon Remote vilket gör det enkelt att ändra inställningar och preferenser - direkt i mobilen.

Smidig lösning för ett levande, imponerande ljud

Naturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fyra baselement och två diskaner kan du vara säker på att film och musik låter riktigt bra! Med dem noggrant utvalda, högkvalitativa komponenterna i kombination med det smarta virtuella surroundljudet kommer du otroligt nära inpå biokänslan, direkt i ditt vardagsrum!

Den trådlösa subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva.

Strömma musik via Bluetooth

Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SB26 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet.

Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång. Då får du ett ljud med riktigt hög kvalitet.

Trådlös subwoofer

Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SB26 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystem

Tänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe!

Enkel att ansluta med HDMI

Utrustad med HDMI-ingång kan SB26 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SB26 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.

Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsol till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljud.

HarmanKardon HarmanKardon SB 26 Harman Kardon SB26 är en specialanpassad soundbar som tar ljudupplevelsen till nästa nivå. Med fyra baselement, två diskanter och en kraftfull 100 Watt trådlös subwoofer, allt i elegant svart design, för en stilren och modern installation. Soundbaren kan placeras på TV-bänken eller enkelt väggmonteras med dem medföljande modulerna.Dessutom har nya SB26 alla funktioner för det moderna, digitala hemmet, som HDMI med ARC, Bluetooth®, som gör det enkelt att lyssna på musik via surfplattor telefoner (både Android och iOS) och applikationen Harman Kardon Remote vilket gör det enkelt att ändra inställningar och preferenser - direkt i mobilen.Smidig lösning för ett levande, imponerande ljudNaturlig akustisk spridning och dynamisk återgivning bidrar till ett riktigt imponerande surroundljud. Med fyra baselement och två diskaner kan du vara säker på att film och musik låter riktigt bra! Med dem noggrant utvalda, högkvalitativa komponenterna i kombination med det smarta virtuella surroundljudet kommer du otroligt nära inpå biokänslan, direkt i ditt vardagsrum!Den trådlösa subwoofern hjälper till att ta ljudet till nästa nivå, med en mäktig och djup bas får du ett fullskaligt filmljud oavsett om du kollar på film från din hårddisk eller Blu-rayskiva. Strömma musik via Bluetooth Filmer och serier är inte det enda du vill uppleva med bra ljud. När du lyssnar på musik vill du ha ett riktigt klart, fylligt och levande ljud. SB26 är utrustad med Bluetooth så att du kan strömma musik från telefoner, surfplattor eller datorer enkelt och snabbt. Ljudet är kristallklart och fyller hela rummet. Om din telefon eller surfplatta inte är utrustad med Bluetooth kan du ansluta din enhet via 3,5 mm stereoingång. Då får du ett ljud med riktigt hög kvalitet. Trådlös subwoofer Med en trådlös subwoofer behöver man inte tänka på kabeldragningen, vilket ger en både enklare och snyggare installation i rummet, samt att man även får en större frihet vad gäller placeringen i rummet. Med SB26 du en snygg och diskret lösning för ditt hemmabiosystemTänk på att följa anvisningar i manualen för att placera din subwoofer på bästa möjliga ställe!Enkel att ansluta med HDMIUtrustad med HDMI-ingång kan SB26 anslutas till flera olika HDMI-källkomponenter. SB26 har stöd för ARC (Audio Return Channel) som skickar TV-ljudet tillbaka till soundbaren. Detta underlättar växlingen och det är en barnlek att ansluta dina enheter till soundbaren.Soundbaren är också utrustad med en optisk ingång så att du kan koppla enheter via optisk anslutning, perfekt om du vill koppla till exempel en spelkonsol till soundbaren för ett levande och kraftfullt spelljud. Soundbar & Soundplate 4,5 2 5990,0000 new InStock